Älskade Rutor

Härliga Nötkolarutor

Härom dagen fick jag tidningen Femina av min mamma. I detta nummer finns bilder och recept från urduktiga Mia Örhns nya bok Fler kladdkakor. Jag är ack så svag för kladdkakor och efter att jag googlat på den läckraste av dem alla, Nötkolarutan och hittat texten nedan så var det bara att lyda order.”Jag får nästan andnöd när jag tänker på hur kolakladdigt gudomligt goda de här rutorna är. In i köket och baka dem omedelbums”.Kan bara instämma, go for it! Jag gillar dessa rutor jättemycket. De är söta så klart, men det balanseras upp av nötterna och den mörka chokladen. Jag hade lite mindre nötter hemma knappt 2 dl men det funkade fint. Jag vet att jag sagt det tidigare, Men det här måste ni också prova! Här hittar ni receptet på Nötkolarutorna och lite annat smått och gott. Bild: Lånad från Mia Öhrns blogg med foto av Anna Kern. Kluddet står jag för!

signature

6 comments

  1. Oh my good vad de ser goda ut.Och jag som har bestämt mig i dagför att fika mindre i veckorna……men kanske till helgen.Kram kram Li na

  2. Oh my goodness!! Precis när man har bestämt sig för att hålla igen på kalorierna i veckorna så dyker det här upp!! Ser ju helt grymma ut!! :-)

  3. Nej! Nu får du nästan sluta visa så här fina bilder med smarriga saker ;) jag blir så oerhört sugen på sötsaker när jag går här hemma och jäser med min tjocka gravidmage.(fast jag vill inte att du ska sluta egentligen…)Anna

  4. Alla: Ser goda ut, smakar underbart. Ni bara måste prova :).

    Kram Kram

    Anna: Så ledsen … Jag ska försöka hålla igen lite själv också så gott men inte lika ofta dårå :).

    Fias kastruller: Gör det, vackert & gott är det där :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *