Nya vita fina

I like the style!

Jag skulle aldrig vilja gå tillbaka, det som är gjort är gjort och här är vi idag. Så säger jag ofta, jag är tacksam för det som varit och nyfiken på det som med lite flax komma ska. Men visst finns det händelser som man önskar att man kunde gå tillbaka till, gör om göra rätt. Styra upp en smula. Ett sådant tillfälle är när jag för en herrans massa år sedan får för mig att göra plats i garderoben. Jag gör olika högar med kläder och skor. Spara, ge bort och släng. Som jag gjort så många gånger innan och efter. Men det är just denna gång som något gick fel. I ge bort högen låg 4 par Converse i fina färger och den snyggaste Levi´s jeansjacka man skådat. Poff borta! ( På bilden, Michelle W vardagssnygg i enkel blus, jeans och snygga grå Converse)

Nya fina Converse

När La Redoute lockar med 30% så slog jag till på ett par nya vita Converse. Urfina och passar till det mesta. Men jag saknar mina, purpur, mintgröna, rosa och lagom nedsmutsade vita. Det gör jag allt! Bilder. popsugar.com med kludd av undertecknad.

signature

8 comments

  1. Vita converse är en klassiker som passar till allt! Min vän hade det till och med till sin brudklänning :-) Det var så rätt – på henne i alla fall. //Jenny

  2. Folk brukar säga att jag är lik Michelle ibland, jag kan själv inte se likheten riktigt.Kan ju kännas lite vemodigt med garderobsrensning ibland, man spar ju ofta på en del som absolut borde hamna i klädinsamling istället. Jag har ett par jeans från skoltiden som jag fått för mig att jag ska komma i.Tur är ju att man faktiskt kan köpa nytt, jag tror nog att dina vita nya converse blir lite härligt nötta till slut också ;)

  3. Visst är det för jäkligt när man får för sig att göra sig av med nåt, och så ångrar sig bittert senare! Min ånger är grotesk för att jag gjorde mig av med fina, nätta, lagom högklackade sandaletter i olika färger – 80-tal, som var totalt ute på 90-talet, men helt OK nu… och jag som ÄLSKAR skor… VARFÖR var jag så dum? Jag gör aldrig om det kan jag säga, alltså kastar några hela fina skor, hur omoderna dom än är!

  4. Ja, ibland blir det fel när man rensar bort. Jag ångrar att jag rensade bort min Sirlig ljuskrona från Ikea. Den kändes bara så fel helt plötsligt o min sambo hatade den ;) Sen började den poppa upp i olika inredningsmagasin och jag såg den i nytt ljus. Suck! Går väl att köpa en ny men det känns ju lite retligt.Jag har faktiskt gett bort ett par Converse som jag inte saknade :) Gav dem till min syrra när hon var i tonåren o det kändes helrätt! Jag tycker inte att de är bekväma så jag saknade dem aldrig (med risk för att jag svär i kyrkan nu :)).

  5. Jenny: coolt med Converse på sitt bröllop, kan inte bli annat än bra känner jag :)Mirka: Åhh, men det räcker att andra ser det vet du :).Visst är det så, jag är nog mer blödig när det kommer till Astrids kläder. Jag har sparat mycket. Senast igår, en Hello Kitty regnkappa som är för liten ;).Eva: Vi har lärt oss nu, Vi gör inte om detta. Eller hur ;).Sofia: Den har min man rensat bort här hemma ;). Och precis samma sak hände mig också, från att den legat och snudd på skräpat till att den belv het i tidningarna och jag fick ett sug efter att testa den. Nej, den är borta fick jag till svar då när jag skulle leta fram den. Well, det kommer fler skoj saker ;).Åhh, jag tycker att de är mysiga som tofflor :).Annelie: Men eller hur, rätt ofta dessutom ;).Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *