Check!

Efter att jag har hattat hit och dit i tanken så har jag nu kommit fram till följande:

Lite nytt

1. Två till knoppar i rosform har inhandlats på Indiska, denna gång till linneskåpet som står ganska nära detta skåp.2. De väggar som ska tapetsera vita är efter helgen klara. Bara fondväggarna är “latte” numer. Härligt! I min lilla jobbhörna har jag bestämt och beställt denna illfina fond med fåglar och trollsländor.3. Det påskgula skåpet kommer inom kort få denna gröna färg. Färgen kommer från ett annat skåp här hemma, lite mer om det hittar du här.4. Överskåpen på linneskåpen ska få dess söta knoppar med små fåglar. Passar ihop med knopparna med rosor samt till den nya tapeten.Då var det bara fondtapeten i sovrummet kvar då, våndas lite där än …. Återkommer!Bild: Eget collage med bilder från indiska.com, inreda.com samt privat fotografi.

signature

8 comments

  1. Vilken underbar kombination!Jag har också rosknopparna, de ska sättas dit på ett sängbord som jag håller på att måla (började för ca ett år sen och är ännu inte klar :o)

  2. Pernilla: Ja de är som små konstverk. Mycket fint pris också.KramSofia: Där känner jag igen mig, host … Har en hel del “sängbord” här hemma .. host ;). En vacker dag är vi där :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *