Lycka är …

Nya skor från Ica Maxi

ett par helt nya Hello kitty sportskor en helt vanlig måndag. I alla fall om man är sju år. Fint så!Fotografi: Helena – En mammas dag.

signature

7 comments

  1. Förstår ju det !! :) Min snart 3-åriga önskar sig inget hellre just nu (och lite vår förstås)Men ALLA Kitty-skor är så vita…. de lär väl vara rena i 4 dar eller så.

  2. Åh, min tjej är snart 10 år och över den fasen. Njut så länge det varar. Det är en magisk tid för en liten flicka.Kram!

  3. MoaMajken: Är det som är största problemet med dessa ja, ljusa och ack så fina tills de tagit sig en tur utomhus. Värst blir det ju när de ska hjälpa till att stanna cykeln ;).Anneli: Absolut, vi njuter Hello K här hemma. Jag förstår att det kommer att gå över en dag, men det tänker vi inte på idag :).KramLinruz: Absolut ska man det :).KramCamillasnyahem: Visst är de, illsöta :).

  4. … och om man är fem år! :)Tittar in för att önska dig en fin påsk! Hoppas på allt gott för dig i påskägget! :)KramPS. Nu är den danska leveransen på väg hem – iii… DS.

  5. Lina: …. Tja om man är trettisju också för den delen ;).Åh, tack så mycket! Det samma önskar jag dig Lina!Kram KramLyllos, jag ser det liksom framför mig, liten illsöt dotter i tyllkjol på jakt efter påskägg. fint :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *