Våfflor

Våfflor

På torsdag är det fest, då blir det våfflor till middag som sig bör på våffeldagen. 2/3 av vår lilla familj är galna i våfflor. Precis som jag skrev förra året så äter vi dem lite olika här hemma, jag kör på lite mer matiga varianter och Johan & Astrid vill ha sylt och grädde. I år hämtar jag mycket inspiration från bästa magasinet online, Le Parfait som på sidorna 37 – 40 bjuder på många härliga våffelrecept. Våfflor.se bjuder på många trevliga recept också. Lite så jag längtar faktiskt :).På tal om recept och inspiration så är det påsk snart, Dansukker är härligt påskigt just nu. Kika in vettja!Bild: Lånad från leparfait.se. Lite kludd av mig.

signature

8 comments

  1. Mmmmm, våfflor är gott med god sylt och grädde. Eller som några i min familj gillar dem, med bara socker på.Annars finns det ju oändligt många sätt att göra dem på. Bara fantasin sätter gränser.Kram!

  2. Lokaltidningen, som jag vanligtvis läser på nätet, har en webbfråga just nu om våfflor är mat.Ja har 48% svarat Ja, om det är grövre våffelsmet 6% Det beror på tillbehören 19% Nej har hela 27% svarat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *