Om x 4

Idag slogs jag av att det var många Om just nu, några av dem följer här:

Om 1

Om jag nu ändå går ner i förrådet och rensar de där lådorna som inte blivit upplockade än (harkel …). Ta fram spegeln som ligger i lådan märkt med badrum. För Om du gör det, blir inte dottern bara lycklig för att hon kan spegla sig. Hon har även ett ställe att hänga alla egenkomponerade halsband. Fint!

Om 2

Om du nu ändå ska gå en tur kring stadens torg idag, smit in på Indiska och kika om de fått in blusen du spanat på så länge. Ska finnas i butik först vecka 10, men Om Indiska är lika snabba som vanligt kan mitten på vecka 8 duga fint. Nära nog :).

Om 3

Om du nu ändå ska baka till helgen för att fira att nu är det äntligen sportlov. Varför inte baka denna underbara (måste den ju bara vara) Chokladtryffelpaj som finns med i nya nummret av Le Parfait. Det nya nummret är precis lika vackert som det första. Ila dit! Om du vill baka chokladtryffelpajen så hittar du den under flik 30. Fint så!

Om 4

Om du nu i alla fall planerar att åka till Ikea imorgon. Varför inte kika lite extra efter en stor vit matta. För Om du nu inte gillar golvet i sovrummet (som du inte gör) så kan du dölja det rätt så bra med en matta. Om du gör det så spar du en slant också (blir maken glad). Samt att mörkt golv + ljusmatta + nya tapeter = Finemang!Bonus 1: Om du i alla fall behöver en ny tandborste, varför inte prova lyckan och tävla om en? Bonus 2: Om du vill shoppa Lexington i hemmets lugna vrå, Välkommen!Tillägg 25 feb: Tyvärr fanns det inte i butiken i Gävle än, men den är på G.Bild: Från ovan länkande företag, nerkluddade av mig själv.

signature

10 comments

  1. Helena, du är en ängel! Tryffelpajen får det bli! Solen skiner, vintervädret bara strålar och maken fyller år. Any reason is a good reason. :)Tack för tipset!=)

  2. Superfin blus, den ska jag också hålla utkik efter! Det är så fint med mattan i sovrummet, för oavsett om man tycker om sitt golv eller inte så gör mattan det väldigt ombonat och mysigt också. Jag gillade även den orientaliska, som låg under en säng i ett av de andra sovrummen i det fantastiska hemmet. Men det här sovrummet slår nog alla rekord – klockrent helt enkelt.

  3. Sarah: Skulle tro att den finns i butik i början på nästa vecka.Anna O: Härligt, man ska vara glad :). Håller tummen för att er butik fått in den, annars borde det vara i början på nästa som sagt.Lillstrumpan: Åhh, Tack man jag kan ju bara ta åt mig äran som tipsare dårå :). Alla reason du nämde funkar, t om att katten sover funkar här ;).Hoppas den smakar!Åsa: Frågan är nog snarare om den kommit in i butik än, hoppas hoppas :). Tusen Tack! Så glad jag blir att du tycker det ?.Lisa: Jag börjar helt klart se tjusningen med mattor i sovrummet, så får det allt bli även här hemma. Håller med dig om att detta sovrum är fantastiskt, men det andra med den orientaliska mattan är inte långt efter. Undrar just om dessa tjejer anser att de är klara med sitt hem? Eller om de planerar för nästa grej fortfarande? jag vill gärna tro att de lever i denna våning med denna stil många år framöver :).

  4. Njet jag gick bet i “vår” lilla Indiska fanns den inte men inte deppar vi för det utan ikväll blir det en god chokladtryffel kaka som någon tipsat om å det är inte illa det:):)Nu dags för ditt nästa inlägg läsa och begrunda….Ha en underbar dag.//Ampa

  5. Jättefin tunika! Tycker att du brukar göra fina modecollage, även om det var ett tag sedan nu. Undrar om du möjligtvis har svaret på det som jag har grunnat på ett tag nu: den ultimata resepackningen för en familjevecka med sol och bad.Med ultimat menar jag att med så få plagg som möjligt ändå kunna känna sig fin hela veckan.Du har en inspirerande blogg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *