Familjen Johnson – Knapp

Kök 1

Jag väntar och längtar efter vår platsbyggda bänk i köket, tyvärr så finns det lite annat som måste göras innan Johan kan köra igång med den. Men ibland så är väntan inte enbart av ondo, i nya Family Living så finns detta mycket presonliga och trevliga kök med. Köket tillhör Andreas Johnson och flickvännen Lisa Knapp. De berättar att det är här de hänger, och det förstår jag. Det ser både bekvämt och snyggt ut med mixen av kuddarna. Tackar extra för inspirationen om baksidan av bänken (Se alla bilder HÄR). Praktiskt & snyggt!

Kök 2

Väggen ovanför bänken var även den inspirerande. Den känns persolig och skoj. Kuddar, lampa, bord och stolar är mörka men på bilderna upplevs köket inte alls mörkt. Något för “vita” mig att ta till mig. Jag ÄR inte rädd, jag vågar färg. Typ :). Pricken över i:t är nejlikorna (tror jag i alla fall att det är) i urfia rosa & röda toner. En blomma jag ofta glömmer men uppskattar mycket. Jag ska se om jag hittar nejlikor till helgens bukett.Ps: Missa inte den illsöta fondväggen i sovrummet. Min favorit :).Bilder från Family Living, fotograf: Jonas Gustavsson. Kludd: Helena.

signature

14 comments

  1. Designing good life – Sarah: Mycket trevlig lampa må jag säga. Det går en röd tråd genom hela hemmet, det är svårt att få till det så. Men Lisa K har lyckats :).

  2. Verkligen supermysigt, artikeln i tidningen redan väl tummad. Din platsbyggda blir säkert minst lika mysig:)Ha det gott.

  3. åh vad mysigt och personligt!!Så snygg tapet som du säger i sovrummet! Måste kolla in på länken genast. Jag som ska tapetsera sovrummet i sommar förhoppningsvis!Kram pernilla

  4. Sophie: Hög mysfaktor här ;).Anne O: Hoppas hoppas :).Det samma!Erica ung fru och tvårbarnsmamma: Åhh så du är go! Tack :).Krampernilla: Jag är inte riktigt så modig …. än ;). Men jag skulle också gärna ha den som fond här hemma. Ursnygg är den. Finns hos inreda.com bla.Krampia: Visst är det, Grymt var ordet :).

  5. Nicky: Så roligt, Tack! Jag mixar olika fonts efter tycke och smak just då. Har ca 200 på lager vid det här laget :). Jag söker på “free fonts” på google och så är det bara att klicka. Oftast är det handwriting och dingbats som lockar mest.Lycka till!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *