16 februari

 Semla

Mamman: Vet du vilkens dag det är idag?Astrid: Min? Fyller jag år?Mamman: Njä …. Det gör du ju inte, men det vankas fika på dennes dag också.Astrid: JAAAA det är ju FETTISdagen ju! Det blir semla ?.Mamman: Precis, men det heter FETtisdagen.Astrid: Gör det? Borde de ju se över, med ALL den grädden!Kanske, men det gör vi en annan dag. Idag njuter vi finfika* :).Önskar ni baka egna så hittar ni massor av recept här!{Här hemma blir det 2 semlor & 1 chokladbiskvi i vanlig ordning }Have a Happy Semmeldag!

signature

6 comments

  1. Åååh jag visste inte ens att jag missade den dagen igår! Det måste jag ta igen med en Semla idag! Här hemma säger vi också fettisDagen.. Just för att vi brukar fetta till det lite då, men igår missade jag totalt.. Hur kunde det hända?!

  2. House Of Svea: Härligt :).sara: Låter underbart om du frågar mig, bättre än en semla :).Miah: I sak kan jag inte annat än hålla med :).Pia: Heja!Tessan: Åh, men då har du ju någonting att se fram emot idag istället. Och inte behöver du trängas för att få tag på dem heller :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *