? [check]

Sänggavel är svaret :).

Ibland så är det hela mycket enkelt, en bild och så är det hela klart. Jamen så klar, Vi ska ju givetvis klä vår sänggavel med ett snyggt och färgglatt tyg som med tiden kan bli fler att variera mellan. Jag tycker mycket om den röda på bilden och skulle gärna ha något liknande till nästa vinter, nu håller jag fast vid det gröna. Vita väggar och en färggrann sängavel. War is over – tavlan hängandes ovanför sängen och två lite större sängbord till det. Mmm, jag tror vi har något här :).Måste bara tipsa om mitt & Astrids misslyckade bak igår som blev en hit med lite piff & fusk. Vi bakade denna kladdkaka från Arla som vi gjort så många gånger tidigare. Dock aldrig i varmluftsugn, 20 min insåg jag var för länge men det var även 15 min. Kakan blev inte så kladdig alls, snarare torr. Hmm, vad göra? Jo så här, låt kakan svala och under tiden så smälter du ca en halv burk Nutella. Bre Nutellan över den torra kladdkakan och toppa med bär eller jordgubbar. Eller kanske nötter? Ja vad du har hemma. Detta misstag ska jag göra många gånger till, Death by chocolate It is :).Bild: Eget collage med bild från Sköna Hem.

signature

12 comments

 1. Ggillar combon rött och rosa, har planerat detta färgtema till nya “pysselhallen” hemma när utbyggnaden blir klar och därmed även hallen däruppe blir större… har hittat en ryamatta i rött och cerise också…for me=lovely. Det tillsammans med Martha Stewarts Bookcase Armoire (http://www.marthastewart.com/article/bookcase-armoire-how-to) och jag är ett steg närmare en egen liten hörna i huset :-)Tipset med sänggaveln funkar fint… tillverkade en egen för några år sedan när jag inte fick tag på en i brunt läder och fick göra en själv, nu är det bruna dock utbytt mot ett enfärgat linnetyg i mörkt plommonlila…works for me :-) Investera dock i en rejäl “staple-gun”-det underlättar!

 2. Mmmm, Nutella är farligt gott… Har blivit övertygad – och frälst! – vad gäller Nutella som pålägg på rostade mackor. Så. Gott. På en kladdkaka lär det också vara smaskens!

 3. Snygg sänggavel! Jag gillar oxå klänningen som ligger på sängen…undrar var man kan hitta den??? Måste nog testa den misslyckade kladdkakan…I love Nutella!

  Den kommer från Topshop visade det sig, men om den fortfarande finns i sortimentet vet jag tyvärr inte. Fiiin är den :)./ Helena

 4. Aaaaa – jag tror jag dör så gott det lät! Inte bra att läsa för någon som har sju veckor kvar av sitt sockerförbud… :PKram

 5. Åh hurra! Äntligen lite tjusiga färger, det inspirerar. Hejja Helena! Hälsning från hon som är så trött på allt vad vitt och lantligt heter. :-) Lisa.

 6. Designing good life: Låter mycket snyggt, lite lyxigt sådär :). Choklad, är livet det!

  Liselott: Håller med dig, det är något speciellt med den kombon. Den har växt med åren kan man säga :). Men oj vilket smart skåp, utmärkt om man har en lite mindre yta att röra sig på. Hon kan hon, Martha S! Låter som du är på väg att få en mycket fin hörna. Heja!

  Sänggaveln tror jag också kommer att fungera urbra, jag Tackar stort för tipset om en stark Stapelgun :).

  Anna Fredag: Här är en till som inte ätit Nutella så länge, ibland önskar jag att jag fortfarande var ovetande. Men gott är det … t om på rostad macka :). Har jordnötssmör i kylen, jag har ofta tittat på den men inte öppnat den än. Man har ju sedan länge förstått att det i kombo med sylt gör en grym macka. Snart ska jag ge mig hän även där ;).

  Nina: Jag undrar det samma, mycket snygg är den. Så klat du ska testa, mums är det :).

  Lina: Sorry :(. Kämpa Lina! Heja!

  Kram

  Glimt av Mitt Liv: Härligt :).

  Kram

  Flis: Åhh, så glad jag blir. Vi är överens ?! Hipp Hipp!

 7. VART kan man hitta det där tyget då kan man fråga sig?? Såg bilden för några dar sen o är besatt!!! :)

 8. Hej! Jag hittade din blogg när jag googlade på ordet Nutella :) Det är så att vi är några studenter som håller på med ett arbete gällande frukostvanor och Nutella. Då jag såg att du gillade Nutella skulle vi verkligen uppskatta om du ville svara på några frågor. Vi kommer att lotta ut 4 biobiljetter till en av personerna som svarar. Använd länken nedan för att delta!http://www.kwiksurveys.com/?s=NJMLGK_d81b3fc9Tusen tack på förhand!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *