Favoriter x 3

Det tog nästan två dagar att bunta ihop 2009, men nu är det klart och det är så otroligt skönt att kunna påbörja det nya året på riktigt. Jag ligger inte efter med några jobb eller pärmar och alla bilder är sorterade i kategorier med tillhörande underkategorier. Snyggt!

The garden Collection by H&M

Bland pressbilderna hittade jag H&M:s fina The Garden Collection, denna kollektion som är fylld av sommar, sol, massor av blommor & 70-tals vibbar. Förutom att den innehåller många fina prisvärda klädesplagg så är alla plaggen tillverkade av miljöanpassat material, petflaskor eller återvunnet tyg. Sånt gillar vi ju så klart. Detaljer om kollektionen hittar du här! 25 mars är säljstart för kläderna.

Ny app

När jag höll på att kasta mejl så hittade jag kvittot på hela 7 kr (!!!) på appen Sleep Cycle. Har ni testat det? Jag är så otroligt sugen på att köra igång med denna, men jag måste skaffa mig en förlängningssladd först. Denna behövs eftersom appen är igång hela natten. Det hela är ack så enkelt men ändå sjukt användbart. iPhonen har ett program i sig som kan registera rörelser, så genom att lägga telefonen bredvid dig i sängen så kan den med hjälp av detta program känna av och registera din sömncykel och på så sätt väcka dig på bästa sätt. Dvs den väcker dig när det passar bäst inom ett tidspann på 30 min. På så sätt vaknar du en smula mer utvilad än annars. Funkar detta så är detta de absolut bästa 7 kronorna jag investerat :). Här kan du se hur det går till!

Brownies a´la Leila

Sist men inte minst så hittade jag detta recept på Gudagoda Brownies som jag letat så länge, insåg nyss att det fanns på nätet också (givetvis), samt i bakboken (givetvis). Njut detta nästa gång du vill unna dig något riktigt gott! Receptet kommer som så mycket annat smarrigt från Leila Lindholms gedigna samling. Hörde att hon skulle komma tillbaka med nya bakprogram nu i vår. Det ser jag mycket fram emot! Ang receptet så har jag halverat det när jag bakat dessa till min lilla familj på 3 pers då både chokladen och nötterna blir rätt mäktiga. Man vill njuta denna i små bitar och brownies är godast tämligen nybakta tycker jag.Nu lär här skottas, jösses så det vräker ner!Bilder: Collage med bilder från ovan länkade företag.

signature

9 comments

  1. Jag vill gärna testa Sleep Cycle. Men mitt problem med att vakna tidig är att jag lägger mig försent… Men det kan vara värt sju kronor för att testa.Har du testat Gowalla? Rätt kul app, men utan någon större funktion egenligen. Jag skulle dock vilja att fler iPhone-vänner skaffade den, då blir det roligare!Fin klänning förresten!

  2. Caroline: Tänk om man kunde ha en app för det också, Nu är det Du som går och lägger dig! Ulitmat :). Har inte testat Gowalla, inser att jag inte ens har en aning om vad det är. Ilar till appstore så klart :).Tack för tipset!

  3. Åhh Helena vilka härliga vårkänslor du framkallar!Har inte iphonen ännu (men viiiill så gärna ha) och som fattig student undrar jag över hur abonnemang och alla dessa apps drar iväg kostnadsmässigt. Vad betalar ni och vad får ni för pengarna?!

  4. UNDERBAR lampa!!!!! Vilket faboulus inlägg du har gjort! Härlig inspiration från en inspirationsfattig vän…. Kram på dig o trevlig helg!

  5. Åh, så fina kläder! Det ska jag skriva upp i min kalender. Du gör verkligen inspirerande inlägg. Ha en härlig vintersöndag!Liv

  6. maria: Så glad jag blir, Tack :). Vi behöver lite vår nu, inte sant?Min iPhone är inte den nyaste, den kan inte spela in film tex. Men den kan så mycket annat. Jag köpte min när de sålde ut dem då de nya kom. Har Telia och abonemanget “Till vänner” 12 månader. Appsen är oftast gratis, det finns massor som är gratis och roliga. Så det blir någon gång då och då som jag köper någon. Min dyraste var Jamie Oliver. Jag tycker att iPhonen är urbra, men jag vet inte om jag skulle betala fullt pris för den. Håll ut tills du får den till ett bra pris och slå till och njut då :).Ida: Visst är den :).Anna: Hej vännen, så roligt att se dig här :). Love lampan!KramKramLiv: Haha, jag gjorde det samma för att absolut inte missa :):En finfin tisdag önskar jag dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *