Kommande projekt: Bad/tvättstuga

Det nya radhuset är precis som det tidigare inte så stort. Nu bor vi på 94 kvadrat plus källare. Men en stor skillnad från tidigare är att de rum vi har att tillgå är väl tilltagna och här känns inte trångt. Entréplan har en helt öppen planlösning och i och med den så offrades en toalett. Det badrum vi har kvar är lite mindre och där har vi en dusch. Denna dusch ligger öra mot öra med Astrid så den har minst sagt begränsad öppentid i och med det.

Inspirationsbild inför nytt tvätt/bad

Vi behöver således fixa till lite i tvättstugan så vi även kan duscha där. Rummet är 6 kvm och måste inehålla tvättmaskin, torktumlare, toalett, skåp, bänk, handfat, dusch samt gärna ett badkar. Budgeten är inte så stor, så jag inspireras mycket av bildern från det illsöta pepparkakshuset som jag bloggat om tidigare. Jag säger inte att detta badrum inte var dyrt, ty det har jag ingen aning om. Utan mer att jag fortfarande inspireras av den lekfulla stilen. Man tar inte så mycket på allvar här. Ett rum att gå loss i med andra ord. Ska jag tex ha blommigt kakel på väggarna, jag då är det i tvättstugan det ska ske.

Inspirationsbild inför ny tvätt/bad

Jag älskar ju sånt här, plita med ritningar. Leta inspirationsbilder. Kolla Blocket efter fynd och bara tokdippa i ett projekt. Så håller jag på några dagar och sedan får förslagen mogna. Ibland en vecka, ibland ett år. Ett år har jag nog inte denna gång, men man kan ta rummet lite pö om pö. Börja med dusch och badkar tex och spinna vidare därifrån. Ikväll ska jag GooglaBadkar med tassar. Så jag älskar badka med tassar :). Fortsättning följer …Bild: Egna collage med mäklarbilder från maklarringen.se.

signature

9 comments

  1. Åh det där huset minns jag, superfint och inrett på mysigt och mänskligt sätt. Kul med rosa kakel, har sett en del av det på sistone.

  2. Ylva: Urmysig hus var det, önskar fortfarande att det vore mitt :). Jag är mycket sugen på rosa kakel, maken är inte där än så klart. Men jag är inte främmande för det alls. Bring it on bara ;).

  3. Johanna: Jomen precis, jag skulle inte heller göra vår tvättstuga lika. Men jag tycker att det är mycket fina inspirationsbilder för att få lite idéer. Vi har ett badrum som strikt går i svart & vitt så tvättstugan får bli glagdare, men inte riktigt så här glad :).

  4. Underbar inspirationsbild:) Äääälskar att inspireras av bilder, tittar gärna om å om igen, sen om det blir ngt i mitt hem får man se, oftast “freakar” jag ut i barnrummet:) Saker måste få mogna fram, så man vågar…Ha det!

  5. Jag har en hemsida där dom har ett lila badkar med silver tassar, funderar starkt att sätta in det i badrummet. Det är en tillbyggnad som blev klar i höstas, så vi kommer få en jättehall när man kommer in och nytt badrum med höjd upp till nocken, där vi ska sätta en jättekristallkrona som är köpt från Resaturang Gothem på Djurgården. Dom auktionerades ut endast 2-3 år gamla,en kompis som tipsade som jobbade på den reastaurangen, vi råkade köpa två HAHA. Så nu blir det en i trapphuset med. Ska snart tas tag i innerfixandet av badrummet, är ju en del att tänka på, vart allt ska så och hur man vill ha allt. Och alla dragningar …pust! tur man har hantverkare.

  6. Mm, inspirerande! Håller med om att det känns lite lekfullt och mindre allvarligt – funderar på hur man ska få till det med lagom dos hemma hos oss. badrumsskåpet är ju en favorit!

  7. Pia: Visst är det skoj med bilder, man kikar och funderar och så går man vidare med sin dag. Mycket avslappnande och skoj. Jag är ju extremt feg med färg ibland, men samma som för dig har jag gått loss med för mig mycket färg i dotterns rum. Mogna är ordet :).Det samma!Anne, anness design: Illsött är det. Ja, då skulle det vara mycket trist och grått :(.alice: Ditt hem låter helt underbart, Du borde börja blogga och inspirera oss andra :). Jag har en ispirationsbild på ett rosa badkar med tassar. Maken vägrar, så klart men sött är det. Kristallkronor är så fina, finast blir det med högt i tak. Rusten kommer helt säkert flyta på galant, Heja :).Terese: Precis, det är det ma vill åt ja. Lekfullt, men i lagom dos :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *