Dress up

Nya klänningarAstrid älskar klänningar [precis som sin mamma] aldrig känner hon sig så fin som i klänning och strumpbyxa. Favoriterna är de från Bon ´A Parte, inköpta sedan några år tillbaka. Många är de kalas som dessa klänningar satt extra guldkant för dottern, Lycka att få känna sig fin. Tyvärr så var de för små alla tre när vi provade dem nyligen inför hösten så därför har vi nu köpt en, två, tre nya. Perfekt då de just nu har 25 % rabatt på alla barnkläder.De vi har haft sedan tidigare har varit av mycket god kvalitét, de har används om och om igen och tvättats ett otal gånger, det enda som är skillnad nu från när de var nyköpta är att en liten paljett har försvunnit någonstans på vägen.Bild: Eget collage med bilder från bonaparte.se.

signature

10 comments

 1. Suck!Jag beställde i förra veckan och fick mitt paket i fredag och missade så klart rabatten. Så blir det alltid för mig… Jag kan dock glatt konstatera att jag beställt exakt samma klänningar till min dotter! Bra smak (och det är väl därför jag läser din blogg kan tänka!).

 2. Flisans mamma: Vi beställde i helgen och blev glatt överraskad att det var just lite rabatt. Annars brukar jag tillhöra samma skara som du, vara en dag för tidig för att få rabatten typ.Så roligt med samma klänningar, vi och våra döttrar måste ha finfin smak :). Antar & hoppas då du inte skrev annat att de var lika fina IRL :).

 3. Stort tack för tips! Jag har två klänningsflickor vars garderober behöver uppdateras. Det enda abret med klänningsflickor är att det går åt hur många strumpbyxor som helst…

 4. Lo: Visst går det åt strumbyxor till dessa tjejer, men det kan det vara värt för att de ska få känna sig [och vara] fina :). Hoppas ni också hittar några favoriter.

 5. Gillar verkligen Bonaparte både till barn och vuxna. Bra kvalité för det mesta tycker jag. Tack för tipset har varit dålig på att kolla igenom katalogerna denna höst Ha en fin höstdag.

 6. Nä, du Helena!Börjar bli dyrt att läsa din blogg! För ett tag sen läste jag ditt inlägg med Odd Molly-jackan, och bums hade jag klickat hem den till mig. Nu såg jag dessa bedårande klänningar på din sida och ett, tu, tre har min tre systerdöttrar fått varsin fin klänning i julklapp. Plus att mina egna bråklås får lite skjortor och tröjor, även om det inte är lika roligt att handla till killar som till tjejer…Men tack så mycket för tips! Och en mycket trevlig blogg!

 7. Åhhh, underbara!Hur är de i strl? Min lilla tjej har precis börjat ha 98 (hon är nyligen 3 år fyllda).Älskar din blogg =)

 8. Anne O: Precis, jag har också kläder till mig själv här i från och de håller superbra. Snygga är de också :). Dåligt med kalenderbläddring även här, tur att vi har webben!

  Det samma önskar jag dig!

  Anneli: So sorry … Eller kanske inte ;). Ledsen att det blir dyrt, men inte att du inspireras så att säga :). Härligt med nya kläder både till dina små och till systerdöttrarna i jul. 25% är i alla fall en liten tröst på vägen :).Btw: Nu på morgonen var det iskallt ute när vi skulle till skolan, Odd M åkte på och den var så varm, mjuk och go. Mycket nöjd med min, hoppas att du är det samma med din.

  jama: De kläder vi beställt denna gång har inte kommit än, men de klänningar vi haft sedan tidigare har varit rätt stora i storleken. Nu är det ju ofta så med just klänningar att de kan has länge eller i alla fall längre än andra kläder. Kika på måttabellen för att vara på säkra sidan. Lycka till !

  Tusen Tack, så glad jag blir :).

 9. TACK för tipset! Det här är en ny butik för mig. Har senaste veckorna letar efter fina, mönstrade kläder till min lilla E och har då kikat på Me Too. . Nu blev det två klänningar och en tunika. Ser fram emot att få se dem i verkligheten. Å tack för en inspirerande blogg!

 10. Pstadress Torslanda: Hoppas att lilla E ska komma att trivas i sina nya kläder. Håller precis som du nu tummarna för att leveranserna ska vara lika fina som på bild :).Nu ska jag spana in Me Too, Tack för tips!Åh, Tack ska du ha för att du läser den :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *