Visst ska vi flytta :).

We are moving!Det var kanske inte så svårt att gissa. Vi tar det från början, och börjar i dyningarna efter detta. Två dagar efter den misslyckade husaffären så hittade vi en annons på Hemnet som vi inte sett tidigare trots att objektet legat ute några veckor. Det visade sig att det var sista visningen och att budgivning skulle hållas några dagar senare. Hem och ta på sig stora tänkar-mössan med andra ord. Vi har hela tiden letat efter en villa i närheten av Astrids skola, nära till kompisar. Vi har varit på massor av visningar men inte hittat det där riktiga drömobjektet. Vi har budat, vi har velat. Tid i massor har spillts på att stressleta ett nytt boende.Nu har vi kommit en bra bit på vägen. Vi har köpt ett radhus i området vi önskar hitta ett hus i framtiden. Radhuset är lite mindre än det vi har idag, men läget är perfekt och vi kunde inte vara gladare. Här kan vi bo i lugn och ro i väntan på huset, med alla praktiska problem lösta så bor vi urbra här tills vi hittar vårat hus. Tar det två månader eller två år, ja det spelar inte så stor roll. Vi har inte lika brottom längre. I helgen har vi landat, det var helt galna 7 dagar innan med budgivning, visning av vårat hem, köp av radhus, besiktning av vårat och så affär på det. Vi har köpt & sålt på mindre än en vecka och det som fick mig tårmild av stress förra veckan får mig tårmild idag för att Astrid äntligen ska få leka med sina kamrater utan strul efter skolan. Det är vardagslyx för oss det. Åh så vi längtar till december :).Hänger ni med?Bild: Vackra tryck med från Keep calm gallery, stämmer extra bra in för oss just nu. Det är någon mening med allt, det är någon mening med att vi ska ta det lite lugnare nu. Jag känner det. Kludd av undertecknad.

signature

25 comments

  1. Stort grattis!Som sagt – viktigast är läget, inte huset och ni tycks tänka helt rätt där. Ni kommer att hitta ert drömhus, det är jag säker på, och nu kan ni i lugn och ro leva och kanske leta vidare när vardagspusslet är lagt och allting flyter!Det blir jättekul att följa med, för det är klart att jag hänger med!KRAM!

  2. hemmabloggaren, Catten & Therese Turesson: Tackar så mycket, känns som en mycket bra mellan landing detta :).KramNilla: Precis, det är jätteviktigt. Här i området finns det inga barn i Astrids ålder så det blir lite långtråkigt ibland. Men snart blir det änding på det. Vi kommer att få det lite mindre som sagt. Rdhuset är på 97 kvm inredd källare på ca 50 kvm. Vi får en öppen och fin planlösning men bara två sovrum tyvärr. Radhusen är lite Engelska i stilen, mycket söta.

  3. Lina: Tack så mycket, jag tror också att vi vinner på detta i längen även om det blir en flytt till innan vi slår oss till ro. Härligt att du blir med :).Kram

  4. Åhh vad roligt att det äntligen gick i lås för er och det är ju så viktigt att man bor så vardagen fungerar om det nu innebär en flyttning till så vad gör det. Ska bli kul att hänga med. Kan meddela att Sommarens söta är vältummad efter en sommar med mycket gott på faten:) Ha en fin dag./Anne O

  5. Grattis! Så härligt det låter – att Astrid kan leka med sina kompisar efter skolan! Vännerna är ju så viktiga i hennes ålder. Och framöver… :) Spännande att få se nya huset!

  6. Så kul! Förstår alla känslor precis. Vi letar själva. Har precis bestämt oss för att sätta ut vår lgh till försäljning även om vi inte köpt än. Stressigt… Tänk om vi inte hinner köpa innan vi måste flytta ut? Fast det sköna är att vi kommer att veta vad vi har råd med om vi säljer först.

  7. Vill bara säga GRATTIS! Vilken vecka ni måste ha haft…Och så underbart det ska bli i mysiga december :)Ärligt talat är det alltid läget som är viktigast när det gäller boende. Allt annat går att fixa!KRAM KRAM

  8. Oj, det gick fort när det väl blev av :-) Vad skönt att det löste sig med både köp och försäljning så snabbt. Och som sagts tidigare, det är läget som är det viktigaste. Lycka till!

  9. Alla: Tusen Tack för alla fina kommentarer, de glädjer mig alla så. Jag hoppas och tror att vi prioriterat rätt här, vi väljer lite mindre för att få en lättare vardag och så stressar vi av lite på det så blir nog livet mer än en smula lättare att leva :).Kram på er alla!

  10. Varmt grattis! Härligt att ni äntligen fann och fick en lösning som passar er! Nu vill jag följa inredning på nära håll!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *