Hipp hipp för helg!

Trevlig helg!Så vi längtat till denna helg. De senaste 7 dagarna har varit galna, för mycket att tänka på non stop. Men nu är det över, vi skriver check i marginalen och förklarar uppdraget slutfört. Exakt vad jag sysslat med i veckan skvallrar jag om på måndag. Nu väntar först helg med pajbak och ponnyridning med dottern. Skoj :).En riktigt fin helg önskar jag er alla!

signature

12 comments

  1. HejVäntar med spänning att läsa vad det är på måndag.Själv har jag bläddrat frenetiskt på din blogg på jakt efter en länk du lade ut för en tid sen. Det var en sida där man kunde kolla på några serier tex The Hill. Man fick titta en timme per dag gratis eller nåt. Hittar inte det under TV. Eller minns jag fel?Tacksam för hjälp. (Kommer inget bra på TVn idag)Anette

  2. Härligt att få sätta en bock i marginalen hoppas att kommande vecka blir lugnare OCH som en nyfiken i en strut så ser jag fram emot måndagen.Ha en superskön helg med hästar och allt.Kram Anne O

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *