Och så en väska till …

Och så en väska tillVäskor är nästan lika kul som klänningar tycker jag. De är fina accessoarer som kan piffa upp de tråkigaste av oufits. De flesta jag har är svarta eller bruna, en blommig skulle med andra ord vara ett välkommet break. Jag funderar starkt på om jag ska köpa denna i present till mig själv, fin som en tusensköna i alla fall på bild :). Ca 500 kr kostar denna hos Åhléns.Bild: Eget collage med väska från ahlens.com.

signature

10 comments

  1. Härligheter enligt Erika: Att den är rymlig är ett måste för mig då jag har halva hemmet med mig i väskan utifall. Vissa saker annvänds ofta, men det mesta är sånt som bara hänger med från väskflytt till väskflytt. Men jag låter sakerna vara, för tar jag ur dem. Ja då är jag övertygad om att att det är precis då jag behöver sakerna :).KramLinruz: Precis min filosofi också :).Kram

  2. Fin väska! Jag blir alltid så sugen på färgglada väskor på sommaren. Har köpt på mig ett gäng under årens lopp som jag byter mellan. Sen på vinterhalvåret har jag samma väska hela tiden, nån enfärgad, diskret sak…

  3. Helena _simply adorable blog: Det är samma här vintertid, det blir lätt diskret då. Lyllos som har några att välja mellan, måste nog ta mig en väsktur imorgon :).Johanna: Visst är den, i alla fall på bild. Återkommer med hur den är i irl :).

  4. Eva: så sant, jag kanske ska hinta om den till dottern som i sin tur kan hinta sin far :).Sienneis: Här var den tillfälligt slut så jag väntar på att få känna på den, härligt att du tyckte att den var fin på riktigt också. Det ger hopp för ny väska i sommar :).

  5. \r\nA wonderful article?. In my life, I have never seen a man be so selfless in helping others around him to get along and get working. I feel good that there are people like you too. Thanks for this great weblog of yours. Its surely going to get me to go to higher places!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *