Söt Dagbok

Söt DagbokSystrarna Eisenman har en ny fin sida sedan några dagar. Här finns bland annat urfina bilder att inspireras av inför kommande bak och matlagning, men även en dagbok. Den är just nu i inledningsfasen men här ska jag hålla örnkoll framöver då man får förmoda att både ett och annat smarrigt recept kan komma att dyka upp. Och som vi alla vet så tackar jag och tar emot så snart det vankas bak och middagstips. På tal om middagstips så måste jag passa på att rekomendera nya nummret av Laga Lätt (nr. 5) det var en riktig guldgruva, vi har redan hunnit prova 5 nya rätter och det bara på ca en vecka. Alla goda och snabba att tillaga. En middag till från tidningen väntas i kväll, kotletter med blomkålsskräm, sås med senapssting samt baby spenat. Jag längtar redan!På det personliga planet så är det mycket inskrivet i almanackan idag, dessutom så slutar dagen med härdsmälta kring 16-snåret då jag ska befinna mig på inte mindre än tre ställen samtidigt. Men två får bokas av då det tredje är picknick med småstjärnor på Astrids skola, Det får man ju bara inte missa. Om hon vågar dansa till Agnes återstår att se, bara regnet håller sig borta lär det bli mysigt i vilket fall :).Bild: Eget collage med bild hittad här.

signature

5 comments

  1. ..fortfarande i “ruset” för min fina vinst så var det här ännu en kul nyhet de är väldigt “mysiga” systrarna härligt att få förverkliga något med någon som står en så nära. Läste på Laga-lätt´s löpsedel i morse vid den lokala “kiosken” och tyckte den såg intressant ut och nu vet jag att så också är fallet, tack, den skall med i kundkorgen om några minuter..Hoppas Astrid vågade ikväll och att vädret var på bästa humör.Kram från Ampa (den glade vinnaren:):))

  2. Ampa: Så roligt att lyckan sitter i lite :). Heja systrarna Eisenman och alla andra som förverkligat sina drömmar! Det är ju inte helt okomplicerat sådant så vi hejar på dem lite extra idag tycker jag.Hoppas du gillar nummret av Laga Lätt, jag utnämde den igår till maj`s matbibel här hemma. Så skönt att bara bläddra fram till en bild man gillar och så testar man det receptet ikväll. Visst det funkar lika bra med en kokbok också men jag rider på nyhetens behag här :).Jamen det här med Astrid bev ju finfint, helt olikt sin mor och far i den åldern så stegade hon upp på den lilla uppbyggnaden och dansade sin dans till Agnes ihop med två andra klasskompisar. Cred, det hade jag aldrig vågat.KramMayaLee: Det är det som är faran med bilderna ja :).

  3. Well, to soon to say if it’s good, but at least it’s well designed.I mean I thought I would be blocked after adding some interests, but the site helps you to add more.Cheers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *