Påsklov, feber & pyssel

Nålkudde i skepnad av jordgubbe6:e april är det idag och det betyder att påsklovet inleds. Astrid har väntat i veckor på detta, kombon ledig + storhelg + godis = Lycka i hennes bok. Idag var planen att vi skulle åka och titta på en ny cykel och sedan fika ute i solgasset. Men det får vänta någon dag då hon vaknade med feber och hosta imorse, så typiskt! Min matematik av ledighet är en smula mer krass än dotterns. Ledig + storhelg = sjukstuga [med godis iof]. Nu är det ju som det är och det är bara att se det fina i det, och det fina denna gång är att vi kan mysa massor. Inget stressande, mest bara lat och prat.Fortsätter febern och vi blir inne flera dagar så tror jag vi ger oss på ett pyssel som jag haft ögonen på länge. Marthas nåldynor i form av jordgubbar. Efter att jag kikat på dem då och då de senaste 4 åren är jag nu rätt säker på att detta grejar vi. Tyg har vi hemma, sand från Kanarieöarna lika så. Nål – Check. Fingerborg – Check. Skrivare – Check. Bara tråd som saknas så det får vi köpa, sen är det bara att sätta igång :).Om ni också vill prova att göra dessa söta nåldynor så finns beskriningen här och mallen här!Bild: Eget collage med bilder från marthastewart.com.

signature

12 comments

  1. Anonym: Hej hej, så trevligt att du lämnar det avtryck :).En fortsatt trevlig dag önskar jag även dig!

  2. Check på det, feber alltså. Fyyyy så trist. Ingen risk vi orkar pyssla här för det är JAG som är sjuk här. Barnen alldeles för pigga. //M

  3. Minks: Stackare, hoppas att det går över i en rasande fart! Kan bara hålla med dig, det är samma här hemma Om det är jag som är sjuklingen blir det nada pyssel här hemma heller. Hoppas på att bli skonad denna gång, lite för mycket skoj som väntar i slutet på veckan.Krya sig nu!

  4. Tumme att du klarar dig!Jag skulle på shopping med dottern imorgon och dessutom vernissage på kvällen och det vore så himla trist o missa!!

  5. Minks: Tack för tumme, den kan behövas … Huvudvärken kom som ett brev på posten nu ikväll :(. Vernissage och shopping låter himla trist att missa det ja. May the Alvedon be with you!Tumme tillbaka!

  6. freja: Så hon är :).Mojebarn: Tack så mycket, nu är hon på benen igen och glädjs åt ledigheten och allt roligt som komma ska. Tack så mycket för pysseltips, efter min Maxi-runda så ska jag kika på äggen och inspireras :).Glad Påsk!Johanna: Visst är de söta, anvädbara också :)Det samma!Therese: Vi har inte kommit så långt som att sy än, men bitarna är klippta så när det blir en lugn stund framöver kör vi :).Tack så mycket, roligt att du tyckte om bloggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *