9 comments

 1. Att ha det gott: Det är ju det som är det fina, man får tycka olika och det är helt ok ;).

 2. Nej, Helena… I detta fall är det inte det fina att man får tycka olika som du svarade till första kommentaren! Självklart ska alla få ha rätt att gifta sig! Punkt! Tycker det är skamligt att det fortfarande finns så mossiga människor, som är så inskränkta och fördomsfulla. Att tycka olika om inredning, mat osv. är ok, inte rätten till att gifta sig. Kärlek är till för alla. Amen;)Tack för en bra blogg./Malin

 3. Malin: Absolut, jag känner likadant annars skulle jag inte ha skrivit inlägget. Alla ska få ha rätt att gifta sig! Att det fortfarande 2009 i Sverige finns de av annan åsikt, är beklagligt men vi kan tyvärr inte tvinga dem till annan åsikt. Att vi får tycka olika samt uttrycka detta är något vi ska värna om i vårat land.

  Men personligen har jag svårt att förstå att det ska spela någon som helst roll om det är en man och kvinna, kvinna och kvinna eller man och man som funnit kärleken. Kärleken till en annan människa är så mycket mer.

  Länge leve kärleken :).

 4. jag är inte kristen så jag tycker väl egentligen inte jag har så stor rätt att få kräva nånting alls som har med kyrkan att göra, men att få gifta sig borgeligt ser jag som självklart. och det är det också. självklart alltså!att jag sen tycker att alla ska få giftas i kyrkan är en annan sak. jag tycker en massa saker som kanske egentligen inte spelar nån roll :)

 5. ullisar: Jag tycker också en himla massa saker, allt som oftast. Men min förhoppning är att vi alla ska få gifta oss på det sätt vi drömmer om. Det är en stor dag som bör firas med pompa och ståt :).

 6. precis! fast en del vill ha det lugnt och skönt och åker till Las Vegas t ex. dom har nog inte så trevliga vänner som vi?hihi! ;)

 7. Är ju inte mer än rätt at alla ska kunna få gifta sig och med vem de vill…eller det är inte riktigt sant…man ska inte gifta sig för tidigt tycker jag och jag uppmuntrar inte pedofili genom först giftemål…och månggifte är sverige inte redo för ännu…men jag tycker att män ska få gifta sig med män och kvinnor med kvinnor om de så vill!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *