För ombytliga

MultiförvaringOm nätterna när jag sover så drömmer jag om ett hem som är snudd på rent från prylar. Inte en massa ting uppställda på parada där det finns plats, eller bara för att det finns just plats. I vaket tillstånd så är jag inte den där människan som jag drömmer om på nätterna, jag är tvärt om. I alla fall nästan, ok vi har inte saker precis överallt här hemma. Men jag har många av mina favoriter framme det har jag. I köket så gillar jag också att ha nära till olivoljor, salt, mjöl, socker mm så det står på hyllor i fina burkar. Jag vill helt enkelt njuta av mina saker, jag blir glad av alla mina kokböker i staplar. Eller de fina skålarna från Rice, de fina vita stenarna som jag fick av en kompis. Mina illösta skor som jag knappt kan gå i står uppställda i hallen, kan jag inte gå i dem så kan jag i alla fall se på dem och le varje dag. Efter ett tag så brukar jag dock tröttna på vissa saker, och då plockar jag ner dem i lådor och ställer undan dem ett tag. Många av de saker som nu återfinns i arbetsrummet var länge nerplockat i lådor, och med lite ny miljö så var de som nya igen.Att flytta runt saker och låta dem byta funktion är en annan hobby jag har. Korgarna på bilden från House Doctor har snart gått varvet runt, urbra till det mesta är de. Jag ska absolut skaffa några fler. Den fina vägghända förvaringen är en annan favorit, den står högt på listan till födelsedagen. Kök, arbetsrum, barnrum och hall there is no end to the possibilities :).Eget collage med bilder från housedoctor.dk.

signature

8 comments

  1. Pappabloggaren: Absolut, i rätt storlek så :). Nej, men skämt å sido är det mycket bra med förvaring och prylar som kan byta skepnad. Mycket bra för oss tjejer som gillar att göra om lite då och då. Kalas för plånboken med andra ord ;).

  2. Hej :) först och främst älskar din blogg! på mitt jobb har vi dessa prylar (och mycket mer) från House doctor!jag tror till och med att det är vi som har största utbudet av dom i sthlm. (även av av rice.) vi öppnade i oktober, så vi har inte hunnit göra så mkt reklam mer än lokalt. ville bara säga att det finns om du är sugen!Ha det toppen! bogg on!

  3. Mycket inspirerande blogg och House Doctor-grejjerna är ju bara fantastiska! :)Jag har en liten fråga angående det fina typsnitt du använder i många av dina collage, bland annat i detta, vad heter det?

  4. Johanna: Tack så glad jag blir :). Låter ju urspännade det där med butiken du jobbar i, vad heter den? Finns ni på nätet? Måste besökas nästa Stockholmsresa den saken är klar :).Madelene på Merry Go Round: Så roligt att du inspirerades, varmt välkommen åter :).KramHannah: Visst är HD fab, jag skulle vilja ha en av varje i katalogen :). Typsnittet i detta collage heter Pea Jennie script du hittar det lätt på nätet.Susanne: Bästa kombon, snygg & bra :).Mia: Japp, på ösnskelistan här med :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *