Rut & Svea

Presenttips i påskIgår eftermiddag var hela familjen en sväng på stan, det var lön och det var nästan öde. Finanskrisen sätter sina spår, den saken är säker. Hos Indiska var det dock liv och rörelse, här shoppades det för glatta livet. Det är väl lite så vi agerar i dessa tider, vi håller på stora inköp och gör små investeringar som gör oss glada. Vi hittade dessa illsöta askarna med kaniner nu till påsk. De är inte så stora, rymmer inte mer än två Dumle ungefär men de är charmiga som få. De är tydligen handmålade och det syns, vissa har fått massor med detaljer medans vissa fått mindre. Jag såg till exempel när vi kom hem att den ena kaninen saknar svarta prickar till ögon, eller är hon kanske albino? Fina är de vilket som, och en utmärkt liten present att ge bort till någom man tycker om i Påsk.Astrids kaniner heter Rut & Svea, den ena ska hon behålla och den andra ska hon ge en kompis. Frågan är bara vilken som ska behållas och vilken som man kan ge bort, helt klart vånda där ;).Fotografi: Helena – En mammas dag.

signature

7 comments

  1. Mmmm ja det där har jag klämt på. Blir nog så att jag också måste köpa mig minst en liten söt honey boney till påsk :-) Trevlig helg!! //Märit

  2. Jellon: De piggar helt klart upp, och är dessutom mycket bra för figuren om de ska vara till påskägg ;).Trevlig helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *