Arbetsrummet [Del 2]

Arbetsrummet [Del 2]Man kan aldrig få för mycket förvaring, inte sant ? När vi bytte tv här hemma, från tjockis till platt då blev tv-skåpet över. Det har nu stått i de flesta rum i hemmet fyllt med allehanda ting utan riktigt hem. Jag tyckte att det var synd att göra sig av med det då det rymmer så mycket så var det bara fråga om en egentlig plats där skåpet kunde stå och låta sig fyllas. Så nu står det i arbetsrummet, det har gått från trist sliten träfärg till vitt med med vintage touch då det betsades grått innan det målades. Nya knoppar har det också fått, lådorna har knoppar från Ikea och skåpdörrarna har stora vita rosor från Indiska. Skåpet är nu fyllt till bredden med saker men så snart dörrarna gått igen, ja då är det ett minne blott.  Bless this mess som sagt :).Fotografi: Helena – En mammas dag.

signature

12 comments

  1. Underbara knoppar! Är det ett fd träbrunt TV-skåp från det stora småländska företaget som du har förädlat så?Men får vi inte se inuti skåpet menar du?? ;)//Marie

  2. Vilket fint rum det blev tapeten är så jättesöt och skåpet är ju väldigt bra gillar sånt som man kan använda i alla rum som fyller sin funktion. Rosenknopparna var verkligen pricken över i´t. Tack för inspirationen som du alltid ger (går inte att säga/skriva för många gånger:)) och för goda mattips som man kommer ihåg att man läst här hos dig och vips efter lite koll i den kategorin så har jag fiskat (det blir lax idag) fram både middag för idag och i morgon. Ha en bra dag.

  3. Minks: Ja de är romantiska och fina må jag säga. Inte ett skåp från det stora varuhuset inte, här snackar vi typ Haléns (kanske Ellos) för 10 – 12 år sedan. Det var dax för en make over om vi säger så :). Jag antar att de är lika som de har eller har haft hos Ikea men detta var obenandlat vilket underlättade betsningen.Öppna? Kika in? Nja … Vi drar gränsen här nu ;).

  4. Ampa: Tack så mycket, roligt att du tyckte om det. Visst är det bra med möbler som kan fylla många syften. Jag tänker mig att detta skåp kommer att bli Astrids mediaskåp på sikt. Men just nu står det mycket bra i arbetsrummet. Kul att ni ska smaka Astrids favorit till middag, jag undviker snack om lax denna vecka då jag redan planerat vad vi ska äta och någn lax blev det inte denna sväng. Men imorgon blir det våfflor så det borde släta över det mesta :).

    Du är så rar som skriver så snälla ord om bloggen, Tack snälla du det känndes som min dag blev mycket bättre nu.En riktigt fin dag önskar jag dig!

  5. Inspirerande tips … har skåp här hemma som skulle må bra av en makoe-over. Underbart med den vita vintage stilen och rosenknopparna är bara alldeles ljuvliga. Mums och tack för tips!! :-) //Kram Märit

  6. Oooo så snygga knoppar!Väldigt fint arbetsrum du har! Jag har inte ett helt arbetsrum utan mer en vrå bara… Men jag är så lycklig över den lilla vrån!

  7. Linruz: Så roligt att du tyckte om skåpet, det blev en stor föränding med lite färg och nya knoppar må jag säga :).Kram KramPia: Just att det blev så ljust i rummet gör det till mitt absoluta favorit rum här hemma just nu, ljuset och att det är MITT :).KramJellon: Måla, Måla och det blir som nytt :)KramMayaLee: Visst är knopparna söta, jag blev så glad när jag hittade dem. De är stora så det krävs något stort att sätta dem på. Tidigare innan vi bytte rum här hemma så hade jag inte ens en vrå, jag hadde en fåtölj. Så jag är urnöjd nu när jag har ett helt rum, men då jobbar jag ju hemifrån också om jag inte gjort det så hade det varit perfekt med en vrå :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *