Kexet

Vårat lilla KexFår jag lov att presentera våran katt Lexington, även kallad Kexet. Det är  inte ofta han ståltserar med all sin glans på bild, oftast ser han ut som en förvånad fladdermus stackarars liten.  Kexet är en blandning mellan lite av varje, 1 del siames + 1 del bondkatt samt en sudd raggdoll. Han är otroligt snäll och kärleksfull och åker gärna runt här hemma i dockvagn då han är en smula bekväm. Där Astrid är, där hittar man oftast även ett Kex. Han kom till oss då en kompis till Astrid fått honom av sin mamma i julklapp men efter en vecka visade det sig att han var allergisk. Egentligen skulle Kexet stanna endast en vecka tills familjen kunde hitta ett nytt hem till honom, men He had us at Hello och  resten är som det brukar heta historia :).Fotografi: Helena – En mammas dag.

signature

10 comments

  1. Så söt och vilken rolig blandning på rasen! Jag förstår verkligen -U hand me at hello=) Ibland önskar man att allerginäsan bara förvann putsväck! Kram M

  2. Så söt. Katter är verkligen fina små personligheter. Vi ha en Filip som på grund av namnet ibland misstas för vårt tredje barn.

  3. Åhh, vad fin! Blir så avundsjuk…vill också ha en liten katt. Men det är så svårt när man är borta över helgen. Och ute på semester med båten på sommaren. Men oj vad jag är sugen :)

  4. Vår Felix är också blanding mellan siames och bondkatt (utan raggdoll dock). Han är snart 17 år och var nyss hot veterinären och kunde stoltsera med prov som var bättre än en 5 årings. Så det är nog en bra blandning ert lilla Kex har i sig.

  5. Alla: Kexet tackar så mycket för alla fina komplemanger, spinner liksom lite malligt idag :).KramJuliana: Sicken lirare eran Felix är, må han må som en prins mången år till. Vår förra katt blev 12 år, men han var skröpplig sedan födseln så jag hoppas att våra nuvarande älsklingar klarar sig bättre. Kanske kan kexets blandning vara till hjälp här då :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *