Lördag 21/3

Ny lampa från MioMan får ha en ängels tålamod om man vill surfa och blogga just nu om man bor i Gävle och har Bredbandsbolaget som leverantör. Vissa dagar går det bara inte, igår var en sådan dag. Idag går det att ladda bilder på nåder så det gäller att passa på.Nu är arbetsrummet i stort sett helt klart så nu när vi även hittat laddaren till kamerabatteriet som försvann när vi bytte rum så blir det rumsvisning på måndag:). En liten kännsla för hur det ser ut bjuder jag på redan idag i form av ett minicollage med min nya favoritlampa från Mio. Jag tycker så mycket om formen på den och att den smälter in så fint tillsammans med tapeten. Vi valde en skärm från Ikea istället för de som de hade på Mio då de flesta av dessa gick i lite silver och tapeten lutar mer åt guld. Vi köpte den mindre varianten som kändes stor nog för rummet och den kostade då ca 350 kr. Igår såg jag en liknande lampa, en storlek större en den vi har men lite bulligare inne på Indiska. Jättefin med söt lampskärm till samma pris som våran variant från Mio. Rummet har blivit precis som jag önskade, lagom stort och very girlie :).Ikväll blir det besök av min kompis A och hennes vovve. Vi ska äta lite god mat och titta på första delen av Robinson. Givetvis så hejar vi så det rungar här hemma åt min gamla lekiskompis Ellenor. Som jag minns det så hade den tjejen skinn på näsan redan då så detta kommer nog att gå finemang. Heja!En riktigt fin lördag önskar jag er alla!Bild: Eget collage med bilder från rusta.se, mio.se samt ikea.com.

signature

4 comments

  1. Måste säga att det ser väldigt smakfullt ut.Vad roligt att känna igen nägon så där. Även om det kanske inte är någon man umgås med nu så blir det lite verkligare då. Inte bara människor på tvn.Ha en fin dag. Många kramar

  2. Linruz: Jag är mycket nöjd med rummet, om man nu får säga så själv :).Det ska absolut bli jätteskoj att se hur det går för Ellenor, jag tor på henne! Helt klart blir det lite roligare med personer med från orten, i höstas så gladdes vi med Alice från Hedesunda och hejade på henne varje vecka i Idol.En riktigt fin lördag önskar jag dig!Kram Kram

  3. Superfin lampa! Har sneglat på den foten, dom har rea på den på “min” MIO-butik. 70% rabatt så egentligen vet jag inte varför jag tvekar… Den är ju verkligen superfin =)Missa inte att du kan tävla om ett superfint DUNÄGG hos mig.Ha en underbar söndag!Kram

  4. Sara: 70 % wow, det är vad man kallar finfin rabatt det. Skynda fynda, köp två vettja :).Jag ska kika på tävlingen, tack för tipset.Det samma önskar jag även dig!Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *