Ögonskugga?

Imorse stod Astrid och granskade sin pappa när han tvättade sig. Hon noterar att han har påsar under ögonen men vet inte riktigt vad det kallas så hon drar med sitt lilla finger över dem och undrar:- Pappa är det det här som är ögonskugga?Astrid Vs Pappa Johan 1-0

signature

7 comments

  1. Kom att tänka på min son som så omtänksamt påpekade:”Mamma, varför har du tepåsar under ögonen?” Så var den dagen räddad:)

  2. Hi hi det var kul sagt. Dom är för underbara dom små :-)Min 3 åring påpekade så fint för mig häromsistens att jag hade skägg i rumpan…vad han egentligen syftade på var hår på snippan men han uttryckte sig lite fel, så himla gulligt men jag blev lite nervös att jag plötsligt börjat få hår därbak ;-)

  3. Linruz: Eller hur :).Linnéas Skafferi: Ibland får de till det utan att veta det själva det små :).hemmabloggaren: :).saga: Haha, det behövs så lite för att rädda dagen. Tack och lov är de små fyllda med morgon-räddningar :).Louise: Haha, jag kan förstå att du blev en smula oroad där ja :)

  4. Hi hi. Kul! Min son tyckte att jag skulle ta och sätta på mig de där snygga jeansen för: Mamma i de där brallorna hänger din rumpa så fult…och då skiljer sig alltid papporna. Shit pommfritt. Gymmet nästa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *