Illsöta Cookies

Illsöta kakorFörra veckan landade ett fint paket från Kvalitet & Fynd här hemma. Med i paketet fanns dessa illsöta kakor av märket Artisan, enligt dottern så smakar dessa Lycka! Som jag förstår det så har Charlotte inte tagit in dessa i lager än utan har dem på prov än så länge, Både make och dotter ropar i kör: Ta in dem Charlotte :). De chokladiga björnarna heter Muddy Bear och är chokladkakor med en fyllning av chokladbitar. De ljusa heter Snow Bear och är kakor gjorda på vit choklad med fyllning av det samme. Enligt Astrid och hennes små polare som varit testpanel så smakar dessa som fancy Bragokex. Håll utkik efter dessa go´bitar med andra ord :).Igår känndes det som att det var vinterns sista dag, eller vårens första lite hur man ser det. Det firade vi med varm choklad med massor av marshmallows och så de sista kakorna, blixtsnabb sockerchock med andra ord. Men vad gör det om hundra år, typ. Idag töar det ute mer än någonsin och trots att detta betyder lera och slask i massor så välkomnar jag det, livet blir så mycket trevligare med sol och fågelsång.Foto: Helena – En mammas dag

signature

8 comments

  1. Mmmm skulle lätt gå hem i mina kilars magar. Har ett inlägg på gång om liknande…men i form av drakar och riddare…Kram kram

  2. Linruz: Drakar & riddare låter barnsligtgott det med, jag håller utkik efter ditt inlägg :).Kram kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *