Påskägg [Söt ask]

PåskäggFörra året så var Astrid inte så nöjd med sitt påskägg inte, jag vet inte om det var innehållet eller om det var just själva ägget men surt var det. I år så kommer hon att gilla presenten då en ny cykel ska inköpas och pimpas med diverse pling på ekrarna, cool cykelkorg och en ringklocka som plingar Högt. Skulle hon dessutom få detta illsöta påskägg så skulle lyckan vara gjord. Hon har nämligen kikat på bilden redan, lite över axeln på sin mamma hördes – Det ska vara den rosa till en prinsessa, visst vet du det mamma? Påskägget hittades hos Kvalitet & Fynd* och finns i 4 olika färger. De är handmålade och gjord av papier maché. Priset kan kanske tyckas vara en smula högt för ett påskägg, men om man resterande tid av året använder det som en ask att fylla med allehanda ting så känns det genast mycket bättre. Astrid skulle fylla sitt ägg med hårspännen och hemliga lappar :).Titta under nyheter eller i kategorin påsk så hittar ni dem.Bild: Eget collage med bild från Kavlitet & Fynd.

signature

2 comments

  1. Ja ägget var verkligen jättefint och man kan ju verkligen använda det som småplockask året runt.Får hon det blir hon garanterat jätte nöjd.Kram kram

  2. Linruz: Ja, jag måste hålla med Astrid här ägget (asken) skulle funka året om. Jag skulle gärna ha ett i badrummet med småplock i. Vi får se om hon får det rosa ägget till påsk, jag funderar på det :).Kram Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *