19 Februari

H&M HomeSå var det då äntligen dax att få se vad som blivit av alla pressbilder som cirkulerat sedan i nov-dec, H&M Home är här! Jag hade gärna velat vara en av de som fick en förhandskatalog i december, men jag får glatt vänta på mitt ex till mitten av mars enligt upplysning på sajten då jag beställde den. Nå väl, nu kan man ju i alla fall kika på sakerna på webben för att stilla den värsta nyfikenheten. Jag är mest nyfiken på badrumsmattor, handdukar och sängkläder så här långt, men när man pratar sängkläder vill man gärna att de är mysiga och sköna att sova i och frågan är om man kan få det för denna relativt billiga penning? Favorit sedan länge är i alla fall denna väska så om jag klickar hem någonting annat så får den följa med. Men jag är fortfarande osäker, än så länge är jag mer förtjust i de ruffa promo bilderna som vi sett ett tag. Men allt kan hända, detta var ju bara en första titt :).Så vad säger ni? Bu eller Bä för H&M Home?Bild: Eget collage med pressbilder från h&m.com.

signature

18 comments

  1. Jag tror på själva iden att köpa brukssaker till ett bra pris så innan jag vet något alls om kvalite och annat så bäar jag.Ha det gott

  2. Om jag oxå ska bua o bäa så säger jag Bä för själva idéen med konceptet och precis som du hittade jag en och annan favorit, men, var det inte lite LITE saker? Visst du kan klicka hem 2 saker från Home byxor till barnen, men jag var lite inställd på att känna Wow jag vill ha den o den o den, men nä, bu för litet utbud, inte riktigt likt HM som annars har nästan för mkt att välja på.//M

  3. LillaMy: Jag håller med dig, idén i sig är mycket god men just nu så känns det lite splittrat. Brukssaker till ett lågt pris med fungerande kvalité är vi sedan tidigare bortskämd med från Ikea, så det ska bli spännande att se hur H&M står sig fram över :).Caroline: Jag håller med ditt bu, man skulle vilja känna helt klart. Postorder är ju alltid en risk men med H&M:s kläder har man butiken att tillgå och man har ett hum om dess kvalité. Vi hoppas att Home dyker upp i butikerna på sikt.Minks: Håller med dig, det var ett mycket mindre utbud än jag hoppats på. Samt att jag tycker att man ska ha prylarna på plats för beställning efter alla skriverier om dem. Men det är dag 1 nu, det kanske dyker upp en massa nytt på vägen här. Hoppas!Stämningsfullt: Se där ja, nu blev jag mycket nyfiken på vad som landade i shoppingkorgen :).

  4. Jag var en av dem som fick katalog i höstas, men blev också lite besviken på att urvalet var så litet. Och så skulle det ju inte skada om man fick känna o se på produkterna också…men kanske i framtiden! :)Det blev nog en liten förhandsbeställning, så nu väntar jag på paketet! Slutet av februari eller början på mars (har redan blivit framskjutet en gång) borde det komma.

  5. Tyvärr inte alls imponerad det blir inget handlat för min del, synd jag hade hoppats på en del men jag gick bet.:(:(

  6. Jenny: Lyllos :). Lite tunt sortiment känns det som just nu med tanke på allt liv det varit kring denna lansering, men H&M är ju duktiga på att fylla på sina lager ofta så detta kan bli riktigt bra tillslut. Aj då, är de sena med leveransen också. Illa det, hoppas att det var värt väntan när de väl kommer :).Nilla: Visst är de :).hemmabloggaren: Ja det ska bli mycket spännande att få se katalogen när den behagar dyka upp. Kan ju vara lite tunn just nu kanske, men precis som du så hoppas jag på ett lysande uppsving och ett fullt sortiment inom kort :).Ampa: Med lite tid så blir vi förhoppningsvis lite mer impade, jag tror att att denna Home shopping saga kan få ett lyckligt slut :).

  7. Jag skulle ändå lägga en beställning på kläder och passade på att beställa kuddfodral som kommer passa bra hos mina föräldrar (!). Skulle gärna vilja känna på kvaliten och se hur allt håller tvätten, men priserna var ju helt okej!Trevlig kväll!

  8. Nettan: Absolut, det har vi sett fram emot ja :). Sakerna finns dock inte i butik utan bara på webben so far.Allt gottSandra: Vi har redan shoppat kläder så jag måste lägga en extra beställning för att få testa någon av de nya produkterna. Antar att det blir ett köp, vet bara inte vad än. Så snällt av dig att shoppa nya kuddfodral till dina föräldrar, hoppas att kvalitén håller och de blir glada :).En riktigt trevlig söndag önskar jag dig!

  9. Jag fick katalogen i min hand idag, och jag buar!Visst fanns det guldkorn som jag skulle kunna tänka mig att köpa, men i stort så blev jag besviken.

  10. Fick hem katalogen för en vecka sen, men har inte kikat i den ännu :) kanske dags att göra det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *