14 Februari

Happy ValentinNu är näsorna färdig frästa och alvedonet tillbaka i skåpet. Igår var det maskerad och idag är det kalas för min farbor S som fyller år. Jag hoppas att ni alla får en fin dag i kärlekenstecken denna 14 februari.KramHelena

signature

9 comments

  1. Nej men jösses Helena! På den helt vetenskapligt baserade sajten http://www.blogmap.se/ får jag som resultat, att jag skriver/bloggar som En mammas dag-Helena.Hur skall jag förvalta det här nu då? ;)Long time no see förresten. Jag har varit off the blog en lååång tid nu – snacka om bloggpaus! Får nog återuppstå snart. Men först måste Elliots lilla syskon födas. Sker nog inom en vecka . . .Ha det bra Helena!Peter

  2. Alla: Hoppas att ni alla hade en fin lördag med goda praliner och vackra blommor :).jane: Så roligt :). Jag plitade ihop detta collage för något år sedan med blombild från Istock och den har fått vara med på alla hjärtans dag sedan dess.Jasse: Tack för inbjudan :).Peter: Haha, ja du då får du kanske börja med att inte vara så duktig på att snickra och skriva lite mer om film och kläder ;). Närå, din blogg är så bra som den är, ändra inget. En bloggvila mår vi alla bra av, det ska bli dessto trevligare när du är tillbaka. Så härligt med ett litet syskon på G till lilla Elliot, jag håller tummar och tår för att den lilla kommer snart :).Allt gott till dig och din familj denna spännande tid!

  3. Every one understands that humen’s life is high priced, however we require cash for various things and not every man earns big sums cash. Thus to get fast loans and just small business loan would be good way out.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *