Missa inte …

Seriestart ikvällIkväll är det premiär för årets upplaga av Leilas Jul. Det blir 6 nya avsnitt fyllda med bak och allehanda inspiration inför den kommande julen. I första avsnittet bjuds det bland annat på:Leila Lindholm börjar nedräkningen inför julen. Det blir tips om hur man lyckas med julbaket, pyntet och hur man får till den rätta stämningen. Hon bakar bland annat amerikanska sticky pecan cupcakes och gingerbread cookies med chokladbitar samt semifreddo, som är hemgjord italiensk glass med smak av lingon.Jag är mycket nyfiken på de amerikanska sticky pecan cupcaksen, det låter übermäktigt men ack så smarrigt :).Tack så mycket för alla fina kommentarer de senaste dagarna, jag kan tyvärr inte svara på dem just nu men gör det så snart WP fixat sin bugg.Bild: Eget collage med bild från tv4.se.

signature

12 comments

  1. Visst är Leila duktig! Allt hon lagar ser så smaskigt ut.Älskar matlagning. Nu när vi har renoverat färdigt kommer det att lagas en hel del här. Kolla gärna in min blogg, som kommer att uppdateras mer och mer med goda recept.

  2. ooooch det krockar ju med Greys dårå och det finns inget som kan konkurera ut det :)men jag skulle ju kunna offra högerhanden för att få det där köket!/M

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *