Mor & Dotter

Mor & DotterHär är vi, mor & dotter i fredags när Astrid firade andra namns namnsdag [Edit]. I present fick hon en silvrig tylldröm från H&M som jag matchade med lite guld. Jag är dålig på bilder på mig själv, det finns inte så många att uppbringa här hemma. Anledningen är att de som tas på mig oftast slutar med att det är på någon helt annan, en person helt främmande för mig :). Antingen blundar hon, eller så tittat hon åt något konstigt håll. Normalt har jag mungiporna upp då jag är en glad tjej, men på bild så blir det knasigt och tillgjort. Jag är säker på att vi är många där ute med samma problem. Så det får väl bli liten trumvirvel för detta då, här är jag på kort. Så var det håret då, det är ljusare och kortare. Det är tämligen lättskött* och det går att variera i olika uppsättningar, jag var lite orolig för det innan men det funkar fint. Om det sedan blev som någon av bilderna på The Famous Ladies vet jag inte riktigt, det blev nog mest Moi tror jag, och tur är väl det :).Precis innan detta kort togs så var jag ute en sväng i snöstormen som bjöds i fredags, så det är normalt inte fullt så här platt.Fotografi: Johan – En mammas dag

signature

17 comments

  1. Hej Helena!Ni är lika som bär du och Astrid! :) Och håret blev mycket fint. Själv funderar jag på att göra mig av med det blonda jag.. Kram C.

  2. Alisa: Så roligt att du tycker att vi är lika, det är mycket sällan jag hör det då det ofast är pappa Johan som alla tycker att hon liknar. Kul :).Cryingsun: Tack tack. Få ta och kika på det tipset, tack för det.Catten: Hejsan! En till som tycker att vi är lika, Yes! Mmm, det där med hårfärg är svårt, jag skiftar lite hit och dit. Nu är det blont men till våren så kanske det är mörkt igen. De ska bli skoj att se vad du hittar på :).KramMinks: Haha, Thanks I guess ;).Birka: Så snällt, tack från oss båda :).

  3. Du är ju sååå fin i håret! Kanon! Nog är vi många som inte vill vara med på kort allt. Men det här kortet var ju kanon.Ha en bra dag!

  4. Nilla: Hej hej :).Koselig: Hejsan, så roligt att höra från dig :).KramKattis: Tack så mycket snälla du, nu blev jag glad :).Ullen: Lovely att höra, med tanke på att det är en kopia av pappan alltid annars. Jag ser detta som att dottern är en kombo av oss båda med andra ord :).

  5. Alla: Tack så mycket för era fina kommentarer & mejl. Många skriver att de alltid sett mig som mörkhårig, detta är inte helt fel då jag under lång tid var just mörkhårig. Nu är det ljust som gäller ett tag och vem vet, sedan kanske det blir rött ;).Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *