Ok, lite piff då

Sista minuten tipsSom jag skrev i det tidigare inlägget idag så har här inte pyntats något inför helgen, och tanken var att så skulle förbli. Men så hittade jag dessa bilder i en inspirationsmapp i datorn. Givetvis så är det Martha Stewart som står bakom även detta tips precis som de flesta andra när det kommer till utsmyckning av pumpor som just nu ses på mängder bloggar. Mini pumpor som träs upp på ett grovt snöre, helt i stil med helgen och tämligen lättfixat. Snart på ett staket nära mig :).

signature

5 comments

  1. Gud va snyggt! Ett år sådde jag minipumpor i grönsakslandet och det blev såna enorma mängder – jättesnyggt att lägga överallt, men i år får jag nöja mig med en pumpa från affären.Trevlig helg!

  2. Carina: Visst blir det effektfullt, men ändå pumpor i all sin enkelhet. Jag har också provat att så pumpor, jag var dock inte alls lika bra på det så vi fick bara två små rackare. Tror att det var frosten som tog dem, jag såg i Leilas program att de var mycket känsliga för frost. Jag ska prova nästa år också, och vakta dem noga då :).Trevlig helg!

  3. Välkommen till min blogg där jagskriver om mitt liv som ung, nygiftjuridikstudent! Här kommer jag attskriva om mitt liv, mode, mångaresor, mina älsklingar, inredning,vardagslyx och mycket mer! Harjobbat extra som make up artistpå filminspelningar samtmanikyrist, så jag kommer medmånga tips!Om du gillar min blogg kanske vi kan prenumerera på varandras via bloggkoll?? =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *