Error

Nu går det inte att skjuta upp detta längre, datorn måste ses över och få massor av kärlek för att återfrå sin forna glans. Det är error på det mesta nu. Stackarn vill inte ladda bilder eller starta Photoshop. Det går inte heller att läsa mejl eller svara på kommentarer. Suck! De fix och trix som vi tidigare gjort duger inte längre, nu är det dax att ta tag i detta på allvar. O M I N S T A L L A T I O N är det som väntar. Så med andra ord, inga inlägg nu på några dagar. Men på onsdag är jag förhoppningsvis tillbaka som vanligt igen. Coming up under veckan: Nya frisyren (jo, nu är det klippt), fondväggen i arbetsrummet (japp, den är uppe), nya lampan i hallen (den är på väg) och så avslutar vi med en liten tävling.I´ll be back!Onsdag blev måndag, men nu är det äntligen fixat. I´m back!

signature

13 comments

  1. Hoppas det gått bra med datorn! Jag MÅSTE köpa ny dator illa kvickt, hårddisken är proppfull och minnet likaså. Tur att jag inte är lika flitig bloggare som dig annars hade nog min dator kraschat för länge sen ;)

  2. Hoppas du snart är tillbaka ser fram emot dina fina,innehållsrika och inspirerande inlägg. Hoppas du har kunnat få din dator att tillfrisknat så att du snart är tillbaka.Ha en bra helg när den dyker upp!

  3. MEN HELENA!!!!!!!!!!!!! error hela veckan!!!!!!Fy vad tråkigt. Varit in på denna sida typ 100 gånger nu MEN… bara error…fy vad trist!Hihih….vad har hänt :((Måste ses snnnnaaart!!!!!!!KramAnnette

  4. Skönt att höra att andra har samma problem, jag har tydligen fått samma sjukdom på min…Hoppas du snart är tillbaka!Ha en bra vecka!

  5. Satt och letade efter en bild och så dök din blogg upp och jag kunde inte låta bli att kika in mitt bloggnamn är så snarlikt ditt. Kommer att kika in igen. Ha en härlig måndag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *