kallt [Julen hos Ikea]

KalltDet är bara september än, men julsakerna plockas redan nu upp i många butiker. Det känns T I D I G T, lika så känns det för tidigt att plita ihop collage innehållande alla julfavoriter. Men en liten vink om julen 2008 kan man kosta på sig i alla fall :). Ikeas julserie 2008 heter Kallt och dyker upp både på webben och i butik inom kort. Jag har visserligen bara sett delar av serien, men älskar  Ä L S K A R den! Så för att inte upprepa förra årets vurpa med att hålla ut i väntan på att julstämningen ska infinna sig och bli utan så blir det en tur till det stora varuhuset redan i helgen i hopp om att favoriterna är på plats. Jag shoppar, stoppar undan och blir glatt överaskad i december när de plockas upp igen. Ingen analys, bara en tidig förberedelse så att säga.En av favoriterna är dessa dekorationsfåglar (4 st för 59 kr), de för tankarna till de liknande fägglada med vippa som min mamma har. De är snäppet värre, men dessa är inte illa de heller :)!Bild: Eget collage med bild från Ikea.

signature

12 comments

  1. De är så fina, jag har ett par liknande fåglar i färg till vår julgran hemma!:) Super mysigt!Föresten, tack för en toppen blogg, hittade den för någon vecka sedan och har följ den sedan dess!:)

  2. Alisa: Åh lyckliga du, jag har försökt få min mamma att skänka mig i alla fall en av hennes fina färgglada fåglar. Men icke ;).Stort tack ska du ha, så roligt att du gillar :)!Kram

  3. Som anställd på Ikea kan jag berätta att julsortimenten kommer finnas på varuhusen vecka 42, då går starten. Kolla gärna in min blogg om du vill veta mer. Kanske hittar du något du inte visste om redan:)

  4. Lina, Keep it smiple: Ok, jag ska kanske spara min runda till nästa helg då. Men enligt spioner så finns det lite upplockat redan på sina håll så jag törs inte vänta för länge i år igen :). Kul med jobb på Ikea och kul med din blogg, jag får ta och spana in den så jag får full koll.

  5. Det är lite märkligt att tänka på julen redan nu. Men tiden går ju så snabbt. När jag tycker att det är dags att komplettera det gamla pyntet med nytt brukar det vara utplockat i butikerna. Kanske dags att åka redan nu…

  6. Hallakulle bygger bo: Jamen visst är det, helt knas blir det i hjärnan när löven sitter kvar på träden och så ska man försöka tänka på vad som kan passa fint i julgranen. Men som sagt, för att slippa stå där utan så slår jag till tidigt och gömmer i år. Jag ska göra mig små Ikea ärenden nu under några veckor framöver, vips är det vecka 42* och allt är upplockat :).* Vissa varuhus har mer än andra i nuläget.

  7. Jag TOKLÄNGTAR TILL JULEN redan, jag letar efter julpynt o köpa redan nu. Har börjar med julklappshandeln redan osåå, vill inte vara ute i det sista , går ej då man en liten busig son :)

  8. Vi brukar mest ha olika fåglar i julgranen så de här få nog skrivas upp på inköpslistan, även om det känns som om det är långt till jul.

  9. Sådana fåglar (fast supergamla) hade min farmor & farfar i sin julgran som jag alltid fick äran att pynta. Fåglarna var favoriter och ger många fina minnen. För något år sedan köpte jag några färgglada nyproduktioner i övermysiga inredningsbutiken Balders Hage i Alingsås (utanför Göteborg). Men kul att IKEA hakar på och gör stilrena varianter.

  10. Good post! I plan to move into this stuff after I’m done with school, as most of it is time consuming. It’s a great post to reference back to. My blog needs more time to gain in popularity anyway.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *