Detaljer till hallen

Detaljer till hallenVårat andra projekt som stannat av här hemma är hallen. Vi (dvs maken) tapetserade den för ca ett år sedan och efter det så har det stått, detaljerna har inte fallit på plats och det som står där nu är bara utställt huller om buller. Vilket ju är tråkigt i sig, men än mer trist när vardagsrummet och hallen går ihop. Vi tittar på eländet hela kvällarna med andra ord. Hallen är liten och det gäller att trycka in så lite som möjligt men ändå få maximal utdelning. Sidobordet från Ikea står där redan men är mörkt och trist så det ska få lite färg. Tavlan med den lugnande texten Keep Calm, passar inte riktigt in så den ska få en ny plats och alla dessa väskor och jackor ska hitta tillbaka till garderoben. Själva detaljerna kommer att bli som följer:1. Tavlan från GreenGate är liten till sin storlek, men rymmer en hel värld. Ca-pris 450 kr.2. Jag älskar dessa retrolampor men prislappen brukar vara ack så grym, denna från Ikea får man för endast 199 kr. Köp säger maken :).3. Postlådan finns redan i hallen men ska nu sättas upp på väggen. I den rymms massor av mössor och vantar. Inköpt på rea hos Inreda.com för ett tag sedan.4. Ny favorit för dagen är denna lilla pall som jag hittade på Duka idag. Lite Tolix är det allt över denna pralin. Resonabla 595 kr vill de ha för den.5. Grundtal magnetlist, två stycken på rad för nycklar och viktiga kom ihåg papper. 79 kr styck.6. Söt magnet i form av en fjäril. 25 kr hos Kvalitet & Fynd.Japp, så får det minsann bli :).Bild: Eget collage med bilder från ovan länkade företag.

signature

6 comments

  1. Halloj! Underbart bildupplägg med mumsiga saker man vill ha :-) Ny förälskelse: Pallen – ja tack! Gammal kärlek: Lampan – ja tack! Ha det så gott och tack för skön inspiration – som alltid! // Pling från Märit

  2. Hej!Har varit inne på din blogg mååånga gånger, gillar den skarpt! Nu har även jag tagit o skaffat mej en blogg själv,så jag hoppas det är okej att jag lägger dej i min länklista på bloggar”jag gärna läser” =)Pssst. jag har med en sån postlåda i min hall (dock tom, men upphängd)Den passar bra i hallar tycker jag!! Gick och kollade länge på den i affären jag jobbade i då, sen helt plötsligt reades den ut!! Självklart att den va tvungen att bli min då!!!!

  3. mini: Men Tack så mycket, så glad jag blir :).Jellon: Så roligt att du gillade och att du hittade en ny favorit :).KramRadhusfrun: Det tycks som att postlådan är slut hos Inreda.com. Jag köpte min för ca 200 kr och tror att den normalt går på ca 350 eller så. Det är en helt vanlig av Bruka-modell så den finns nog lite var stans skulle jag tro. Jättefin och rymlig är den :).Saga Rosanna: Så roligt med en ny bloggerska, välkomen i gänget och tack så mycket för länken :).Det var samma här (ja minus att jag hobbar i affär då), spanade länge och slog till när det blev rea. Jag är mycket nöjd med den, ute så har vi en liknande men lite mindre. Love Bruka :).Kristina: Visst blir det lite utestuk kanske, men vi har mycket vitt och svart här hemma så jag tyckte att den passade finfint i vår hall. Helt klart en smaksak :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *