Snabbt & Gott del 12

Grön ärtsoppa

Denna soppa avnjöts häromdagen här hemma, om ni inte provat den så rekomenderar jag den varmt då den är blixtsnabb att göra och smakar ljuvligt.  Här finns detta recept i större variant och här det lite lyxigare. Enjoy!Bild: Eget collage med bild från recept.nu.

signature

5 comments

  1. Verkar ju jättegott. Undrar om man kan lura maken att äta ärtsoppa när det är vin i den…Förresten: Hur gör du det häftiga kollaget som ser ut som ett kollegieblock? Är det Photoshop det också…Hälsningar Helena

  2. Alla: Absolut ska ni testa detta ur-lätta men ack så goda recept :).Helena: Lite vin piggar ju upp så det kan nog gå hem hos maken också :).Collaget är gjort i Photoshop med en bild som jag scannade in för länge sedan.Radhusfrun: Ja det är det ja, GI alltså. Perfekt tänkte inte på det :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *