22 Oktober

Sex and the city snart på DVDSnart kommer den, SatC The Movie på dvd! Ja halvsnart i alla fall, den 22 oktober så släpps bioversionen och sen den 19 november så släpps ytterligare en variant. En Extended Cut, med ca 60 min extra material samt att den är 5 minuter längre än bioversionen.  Jag är en sucker för extra material och 5 minuter till, det vill man ju inte missa så det fick bli båda två. Om maken börjar gnälla om det faktumet att jag köpt i princip samma film två gånger, ja då är jag beredd med en hel hop story´s om alla Hober som i olika form och skepnad hittat hem till oss under årens lopp :).Helena Vs Johan 1-1.Här är en söt liten recap om Carrie, i väntan på … The real thing.Bild: Eget collage med bild från style.com.

signature

7 comments

  1. Vera: Jag ser mycket fram emot att ha filmen hemma också, då blir det hela lådan med filmen som avslut. Åhh så jag längtar :).Kram

  2. jeg har bestilt dvd, special edition… slippes 22 oktober. vet ikke hva som er special med den, men det blir kul. boken er også fin! Jättefin!

  3. Koselig: Jomen det tror jag att det finns extra material på den också. Det är bara lite mer på den som kommer senare som jag förstod det hela. Boken är jättefin, jag bläddrar i min ofta :)!Tekla: Precis, det är en riktig chansning det där. Jag gillar att lyssna på kommentarspåret och en av de bästa är Sweet home Alabama och den jag tyker är sämt är Wedding planner, jösses så de pratade i mun på varandra :)!Sophie: Jag blev också förvånad att det gick så fort, till jul hade jag tippat. Men jag gnäller inte heller, bring it on :)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *