Kunde inte hålla mig …

Fyndat hos TopshopSkulle ju inte shoppa mer kläder på de olika reorna, utan satsa på lite nytt till hösten istället. Men hos Topshop så gick dessa två klänningar inte att motstå. Söta som socker båda två. Dessutom så övertalade jag mig själv genom att dessa två funkar finfint även på hösten med tex strumpbyxor/tights samt svart top/polo under eller en svart cardigan över. Mitt vanliga mix and mach tips med andra ord. Klänningarna kostade 25 pund styck så med 5 punds frakt slutade de på 650 kr vilket jag tycker är helt ok.Jag funderade länge på dessa underbara mintfärgade pumps också, men de var inte lika lätt att intala sig att dessa kan bli ruskigt användbara även i höst så de fick vara kvar. Men illsöta är de :)!Bild: Eget collage med bilder från Topshop

signature

7 comments

  1. Hej!Läser din blogg dagligen och tycker att du har en jättebra stil och massa fina ideer, undrar om du har förslag på present till dagisfröknar?

  2. miri: Hej! Tack så mycket så roligt :) Ja det här med presenter till dagisfröknar är något som jag själv tampats med mången gång. Det är ju ursvårt eftersom de får så många presenter per år. Man vill ju sticka ut lite ;)!Jag får grunna lite på det och återkomma i ärendet.Ellas Inspiration: Jamen visst var de söta, jag är löjligt nöjd :)!Kram

  3. Hei ,En liten hilsen fra Norge her. Første gang jeg er innom bloggen din ( helt tilfeldig, husker ikke hvordan jeg kom hit) er veldig imponert over design på bloggen!! Også et lite spørsmål til deg , jeg har vært mye innom Top Shop men pga av toll og moms har jeg ennå ikke kjøpt noe. Måtte du betale toll og moms ? I Norge er det en grense på 200,- Ha en fin dag !

  4. Heléne: Hej på dig och varmt välkommen hit! Att skicka efter varor från England är inga problem för oss i Sverige vad jag vet, klart att frakten oftast svider (inte i detta fall dock) men problemen med tull och moms det blir tex om man skickar efter varor från USA. Trist att det inte är lika lätt för er i Norge att beställa från UK, det finns ju så mycket skoj att finna där.Alexandra: Men eller hur :)!Nilla: Japp, jag är såååå nöjd :)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *