I Fablernas värld

Nytt hos IkeaI höst får Ikeas serie Fabler lite nya kompisar. Ursöta och prisvärda gosedjur och inredningsdetaljer  som piffar upp barnrummet i ett naffs!1. Fabler Groda.2. Fabler Slinga. Finns även i en blå eller röd variant.3. Fabler mobil.4. Fabler kasse. Perfekt förvaring för alla små Pixböcker.5. Fabler Krokodil.6. Min favorit, Fabler Krokodil med ryggsäck.En nyhet som inte finns med i collaget men är min absoluta favorit bland barnnyheterna är Gasell hög junior stol. Ursnygg!Bild: Eget collage med bilder från Ikea.se.

signature

12 comments

  1. På IKEA kan dom! Jättehärliga färger!Nu måste jag fråga; skorna från Ellos du skrev om för ett tag sedan – har du hittat dom ute i någon butik? Jag föll pladask för skorna när jag såg dom på bild, men att köpa skor oprovade…?

  2. Misen: Så mysigt det låter, Ladda upp :)!Tea: Ja denna gång har de lyckats fint. Jag har inte varit så förtjust i deras sortiment för barnen tidigare. Kul med lite nytt med andra ord.De söta skorna har visat sig lite tricky att finna än. Men jag hittade ett fint par på Din sko, men kvalitén på dem var högst tveksam. Däremot så tror jag att många butiker är på G att ladda hyllorna allt mer från och med nästa vecka så vi hoppas att de dyker upp ett par då.

  3. Stod och höll i den lilla väskan igår i butiken, men lade till slut tillbaks den på hyllan. Ångrar mig. Den var ju supersöt! Hoppas den är kvar nästa gång jag har ett ärende till Ikea. Mattan hade jag missat. Den var ju supersöt! Och grodan! Vill ha allt..! Tänk att köpbehoven på Ikea aldrig tar slut. Det kommer hela tiden något nytt som lockar… Tur att det oftast är prisvärt!

  4. Hej Helena! Jag är inne här varje dag som alltid och tar del av alla fina inlägg du skriver. Är dålig på att kommentera nuförtiden. Vet du…jag har börjat smygblogga igen. Inte så mycket men lite…Kika gärna förbi.Kram

  5. Smile: Det är nog ingen fara, detta är ju nyheter så de kommer nog att finnas på plats länge än. Jag instämmer i kör med dig, Tack och lov att det oftast är prisvärt på Ikea :)!Mange: Tusen Tack söta du :)! Du vet vissa kan surfa och webbshoppa andra kan bygga hus och plank ;)!Sandra: Mycket fint att vänta i höst som det tycks, skoj!Pethra på Inredningsbloggen: Instämmer, illsöta är de!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *