The end of an era …

SatC The MovieSå där ja, då var den låååånga väntan över! Jag lever inte längre i ovisshet om filmen var bra och hur sagan slutar. Jag ska inte avslöja hur den slutar, men jag tycker mycket om filmen! Den är gjord av kärlek för att ge kärlek till oss suktande SatC-fans, det känns. Den innehåller, mer kläder, mer vänskap och mer Love än någonsin. Lycka & sorg i en fab kombo, fab fab fab kombo! Lycka!I fredags landade den fina boken om filmen i brevlådan tillsammans med tidningen vars omslag pryds av SJP/Carrie och i lördags var det biodax, SatC-frossa minst sagt. It´s the end of an era, Sniff!Bild: Eget collage med bilder från JJ, Imdb samt amazon.

signature

9 comments

  1. Stämningsfullt: Den är såååå bra så skynda till närmaste biograf och njut :)!

    T: Det var samma här, en och annan tår blev det :)!

    Det samma önskar jag dig!

  2. Visst var den väl bra! Alla skriverier tycker jag är på tramsnivå. Det var en fantastisk serie som fick ett mycket värdigt slut med denna film tycker jag!!/M

  3. Minks: Det var ett mycket värdigt slut. Även om jag är tacksam för det så är det lite sorgligt att inse att allt prat om fler filmer bara var just prat. Men det känns skönt att sagan är all och att serien som blev film sa adjö med flaggan i topp!Tramserierna känns tämligen onödiga tycker jag med!

  4. åh jag måste gå och se den… men jag kanske väntar tills den kommer på dvd.. hmm.kommer ihåg när satc visades första gången på tv, jag spelade in alla avsnitt på vhs och ja jag har dem i en påse i källaren för jag har inte kunnat slänga dem.blir till att köpa dvdboxen men nu prioriteras en soffa annars blir sambon galen haha.kram jenny

  5. Daniel: Hejsan! Jamen det måste du absolut, gillade hon serien så finns det stora chanser att hon även kommer att tycka om filmen :)!Må så gott!Jenny: DVD:n lär dröja misstänker jag. Men visst är det skumt det där med VHS-banden, det är ursvårt att göra sig av med dem. Jag har ett gäng också som jag inte kan förmå mig att slänga. Jag är dock helt säker på att om någon annan slängde dem så skulle jag inget märka.Kan vara bra att ha en soffa först som ni sedan kan njuta SatC-boxen i mörka kvällar :)!Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *