Favorit i repris!

Dessert & BrunchDetta recept har jag bloggat om tidigare, men det är så rackarns bra att jag måste påminna er om det igen. Jag hade glömt bort det när Astrid idag på morgonen önskade sig detta till efterätt i midsommarhelgen. Om man inte vill göra hela receptet så funkar kombon, jordgubbar med basilikasocker och ricotta suveränt på egen hand. Servera dem i fina cocktaiglas så blir det en lyxig dessert.Nu har jag en lång lista på to do prylar innan det blir dax för lite ledighet, 3 långa lata dagar. Imorgon ska vi grilla och på lördag blir det målning av det nya planket som Johan och den ack så händige Magnus snickrade upp igår. Det blir så fint tycker vi, hoppas att grannarna tycker det samma. Sen på lördag, då äntligen ska slutet på SatC-sagan uppdagas :)! Som jag har väntat och längtat efter denna film! Plank och film-update kommer lite senare i helgen.Njut midsommaren med massor av jordgubbar och god mat i goda vänners lag, men ta det ack så varsamt i trafiken!Kram

signature

3 comments

  1. Ha..ha…Jag tackar för att jag blev omnämnd med mitt namn…o inte..Martin..=)Ser fram emot morgondagen…..Tar med mej mitt allra bästa solskens-humör..Hoppas även att vädrets makter är med oss…annars så lyser Jag o Astridupp tillvaron…*fniss*Väl mött//Mangan

  2. Jisses, det låter riktigt gott det där – ser bra ut dessutom! Får nog se till att testa receptet nästa gång det skall “bakas” något gott där hemma.Kul förresten med Rusta-fläkten och dess inläggsrubrik. Det är ju precis det jag tycker att din blogg är, nämligen “En frisk fläkt”! Dina collage är fantastiskt fint komponerade med sina färgglada grafiska sötsaker! Snackar vi Photoshop?Avnjuter i detta nu fantastisk italiensk mat i Rom. Trots mycket arbete finns det utrymme för ljuvlig mat. Prosciutto och mozzarella smakar ännu härligare när man äter maten i dess ursprungsland s.a.s.Ber att få önska dig en härlig Midsommar och hoppas innerligt att vädrets makter behagar visa sig från sin bästa sida.Lycka till med to do-listan . . .Peter

  3. Mange: Japp, jag håller vad jag lovar :)!Tack för en trevlig midsommar!Peter: Ja gör det, detta är verkligen smaskigt och krävs inte så mycket jobb heller. Speciellt barn brukar älska detta.Tusen tack för dina snälla och peppande ord om bloggen, jag blir hur glad som helst nu :)! (Japp, vi snackar Photoshop)Hoppas att Rom var fantastiskt och att du hann hem i tid att fira Midsommar med de dina!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *