Dagen i korthet:

Martina Haags nyaNu är det gjort, jag har säkrat första delen av min semester. Planen är att i år göra så lite som möjligt när ledigheten slår till, avstängd dator, solgass, bad, glass och så Martina Haags nya i Ipoden. Jag har sett fram emot denna en längre tid nu då jag tror att den kommer att vara mycket underhållande:Mitt liv har blivit lite rörigt på sista tiden. Varför ligger jag obekvämt på barr och blåbärsris och små stenhårda kottar och spionerar på min egen familj i kikare? Varför dyker Lars Adaktussons rödblonda huvud upp så fort jag sätter på teven? Vad hände med min koll på band och musik? Jag vet inte ens vem det är som är själva Kent av alla killarna i popgruppen Kent. Tydligen så är denna bok en blandning av chicklit & thriller, kan ju bara bli bra då!I övrigt idag så är det husvisning (yada yada) och picknick med dagis på agendan. Ikväll ska maken ta på sig sin Sverige-tröjan och förhoppningsvis får han även vråla JAAAAAAAAA några gånger. Själv anser jag mig över detta och planerar att njuta min nya box istället.Hoppas att ni alla får en finfin tisdag!Bild: Eget collage med bild från piratförlaget.

signature

12 comments

  1. Några svenska pocketböcker är nästan det enda som står på min inköpslistan när vi flyger till Sverige nästa vecka. Med dollarkursen som den är känns allt i Sverige svindyrt, så nån shopping blir det inte. Tack för tipset om Martina Haag!

  2. En jättekonstig fråga som inte hör hemma just i detta inlägg men jag läser dagligen denna sida och ska nu äntligen få en egen laptop hemma så att jag får läsa ifred men VAD ska man köpa? Vad har du som klarar av surfning och bildbehandling bra?Tack för all inspiration!

  3. jaahapp! det verkar som en serie som jag oxå vill se, brukar vara kräsen men den såg tilltalande ut.och boken är bestäld!det är så roligt att kika in hos du för vi verkar ha så lika stil, så jag blir alltid inspererad =)ha re gött!!!

  4. Såg en intervju med Martina här om dagen och tänkte att den boken måste jag köpa. Men som vanligt föll det mig ur minnet. Tack för påminnelsen!Önskar dig en trevlig kväll!

  5. Lipstick Jungle är riktigt bra! Vilka skor! Vilka väskor! Och vilka underbara smycken! Lite snygga män hänger med också… hoppas du gillar den serien lika mycket som jag gör! =)

  6. Minks: Åhh lyllos! Hoppas att den var fab :)! Jag får vänta tills på måndag, men då blir jag äntligen varse vad som händer med Mr Big & Carrie!eastcoastmom: Ja huga, när man jämför med dollarkursen så blir man nästan rädd. Förstår om det inte står så mycket på shoppinglistan när ni kommer hem. Irmelin: Oj, vilken svår fråga. Jag har en HP Compaq nw 8440, men den använder jag när jag jobbar. För bildredigering använder jag Photoshop CS3.Lycka till med sökandet!Pjöllermaja: Serien var mycket, mycket najs :)! Den kommer att visas i Sverige till våren, tror att det var 3:an. Visst är det härligt med lite nytt skoj från Marina H; hon får mig alltid att skratta högt :)!Så glad jag blir att du inspireras!Hare du mää!Linnéas Skafferi: Jag har ju tur att jag har bloggen, då ligger allt där mitt framför mig. Annars så skulle det nog glömmas saker av denna karaktär i parti och minut :)!Daniel: Det är första semestern på 3 år för mig och maken, så här ska lata sig! Det är först om några veckor som vilan slår in, men oj så jag längtar :)!Hanna: Det är en kompis i USA som skickat hem den till mig. Men det finns att köpa på tex Dvdboxoffice & Amazon.com. Urbra var den :)!Tekla: Jag läste i någonstans att denna är hennes roligaste hittills, bådar gott det :)!Miss Marie: Löööööv It! 7 avsnitt var för lite, vill ha mer och det fort ;)!

  7. Hei!Liker så godt siden din! Vært innom her mange ganger, men har ikke kommentert før. En gang må bli den første ;) Hva heter fonten du har brukt på huskelappen med “beställa boken, gå på visning…”? Har funnet lignende på nettet, men uten æ, ø og å. Håper på svar…Ha en fortsatt god dag!

  8. Liv: Hejsan, så roligt att du lämnar en kommentar :)! Teckensnittet heter Wendy och är ett betalteckensnitt, men ibland kan man ha turen att hitta dem gratis. Googla på free fonts wendy, så hoppas vi på tur :).En fin dag önskar jag även dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *