1 blogg, 2 tips!

Hipp hipp hurra för Swiffer!Jag tog en tur till Rusta i helgen och där hittade jag denna nya variant på Swiffer. Dessa är inte små dukar som det oftast är utan tjockare kuddar. Reklamen utlovade att dessa kuddar skulle kunna utföra mirakel på svåra fläckar, där i bland små fina teckningar målade direkt på väggen. Absolut, Jag må testa dessa tänkte jag dock utan större förhoppning om att de skulle fungera. Men si de gör de! Några skrubbtag senare så var vårat vardagsrumsbord som nytt igen, inte ett spår kvar av att Astrid målat vackra alster med bordet som bas. Hipp hipp hurra för Swiffer :)!Idag startar min favorit bland årets alla reor, det är Isabella Smith´s årliga sommarrea som är i full gång. Varje vecka nya fina ting, denna vecka är det dessa som gäller! Lovely!

signature

9 comments

  1. Hallojsan Helena!Bara lite produktinfo så här på förmidda´n.Här hemma gillar vi Swiffers Magic Eraser skarpt. Dock vill jag utfärda en pyttevarning: Om man använder kudden på målade blanka/högblanka ytor, kan man ofta se en antydan till att ytan mattas. Kudden slipar med andra ord den putsade ytan en liten aning . . .Annars ställer jag mig gärna jämte dig och gör vågen för Magic Eraser – den är verkligen magisk!Ha en härlig fortsättning på sommaren!PeterP.S. Isabella Smith har jag missat. Får nog tipsa hustrun om hon nu inte redan har full koll . . . det brukar hon ha ;)

  2. Hej! Vad roligt för det är ett problem vi har hemma att hitta borttagningsmedel speciellt till kläder för dagens tvättmedel är så kassa. Tack för tipset.

  3. Hallojsan Peter!Aha, det ska jag absolut komma ihåg att informera maken om! Hade ju kunnat gå lite illa där annars ;)! Jag är over the moon över dessa svampar, de kommer även att göra mig till en lite roligare mamma som inte gnäller och påpekar att man måste tänka sig för med kritorna precis heeeela tiden. Fab!Åhh, om hon nu mot förmodan skulle ha missat Isabella infomera henne bums :)!Det samma önskar jag dig och de dina!Hej DanielJamen visst var det en glad nyhet detta. I övrigt så kan jag tipsa om galltvål (urbra för gräsfläckar), den hårda varianten samt spray som tar bort rödvinsfläckar då de även rår på bärfläckar mm. Livet blir en smula enklare med bra fläckborttagning :)!

  4. jippi! jag älskar snabba bra lösningar som hjälper städningen, själv är jag beroende av ajaxs engångs skurdukar. och jag bryr mig inte vad det är för gift och skit i, jag bara missbrukar endå. så nu måste jag ju självklart prova dessa.Såg dagboken i går…den är ju så bra! även fast det var tredje gången jag såg den=)ha re gött!!

  5. Pjöllermaja: Samma här, jag har arbetat upp ett bägär på dessa engånsdukar. Enda anledingen till att jag ibland springer in på Lidl är att de har billiga urbra torkservetter. Dessa är liksom snäppet värre men färre. Dessa tar man fram när inget annat hjälper.Åhh, Älskar den filmen. Jag har sett den hur många gånger som helst men jag har inte sett den en enda gång utan att gråta långa salta tårar i slutet.Det samma!

  6. A: Jag är rädd för att detta inte är den absolut bästa lösningen för naturen. Men, att använda i absoluta nödfall för att rädda en vägg eller ett bord borde vara ok Om man sköter sig resten av tiden :)!

  7. \r\nGood post! I plan to move into this stuff after I?m done with school, as most of it is time consuming. It?s a great post to reference back to. My blog needs more time to gain in popularity anyway.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *