Saxat del 1

För fina minnen.Även om alla projekt står still här hemma med tanke på långt gångna flyttplaner så betyder inte det att inspirationen tagit slut. Tvärtom, jag har mer idéer nu än någonsin. Vissa helt genomförbara, andra kanske måste växa till sig lite innan de kan provas. Gemensamt för alla dessa är att de kommer från äldre tidningar samt reklamblad av alla de slag. Nu tänkte jag samla dem alla här på bloggen under kategorin Saxat, i hopp om att någon av mina favoriter även ska bli era.Hur man ska kunna få till spännande lösningar på väggarna med sina tavlor är något som jag grunnat på ofta och länge. Tavellister har vi haft i omgångar här hemma och jag gillar dem, men så värts skoj är det ju inte. Denna idé som var med i ett reklamblad från Gant för ett tag sedan känns mycket roligare och livfullare på något sätt. Det finns flera varianter på dessa, bland annat hos RedEnvelope samt Pottery Barn som jag tror att denna kom ifrån. Efter ett samtal med min pappa i julas så var tanken att vi skulle göra någonting liknande i vår trappa, där det finns en stor vägg som skulle må bra av lite utsmyckning. Men då jag är tämligen ombytlig när det kommer till detaljer i hemmet så funderade vi på ett sätt där man lätt kunde fira ner tavlorna så att de gick att byta ut bilderna. En idé som jag ska skissa vidare på i ett nytt hem i framtiden. Vavooom in i inspirationspärmen!Bild: saxad bild från Gant:s reklamblad.

signature

6 comments

  1. Riktigt smart och snyggt! Jag är ett verkligt Pottery Barn fan (du kan ju gissa hur underbart det var att ströva omkring i butiken PÅ RIKTIGT när vi var i USA!!) och jag önskar så att de skickade saker till Sverige, eller ännu hellre, öppnade butik här! Underbara tanke!

  2. Linnéa: Jag blir så avis på dig, Vill också :)! Jag har lite PB-ting här hemma, som snälla vänner köpt på deras resor. Drömmer om att själv strosa i en av deras fina butiker någon gång. Lär ju bli snabbare om de skulle slå upp portarna här i Sverige förståss :)!

  3. Vilken jättebra idé! Både hur man hängt ramarna och din nya kategori Saxat. Ska bli så kul att få se mer sånt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *