Pino …

Måndag, alla är friska och krya. Hand och tanke går åter samman och dottern var leksugen som få. Vi steg upp tidigt, åt frukost, borstade tänderna och flätade håret. Hoppade in i bilen och poppade järnet med hjälp av Kate Ryan. När vi anländer till dagis så står där endast 1 bil, noll leksugna kids i sikte … Börjar ana oråd. Vi går fram till huset och öppnar dörren, där klistrad på insidan sitter en stor orange lapp med texten: 19/5 är dagis stängt pga studiedag.  Jaaaammmennjuuuusttjjjaaa! De visste jag ju, men det föll bort i minnet efter som vi varit hemma en vecka. Attans så pinsamt, mamman med noll koll!Astrid: Jamen det var ju väntat, du brukar ju gå men med skydden på fötterna också. Du måste lära dig att lyssna mamma! Det är viktigt att lyssna!Ridå!Not to self: Den där almanackan du köpte, börja använda den!

signature

17 comments

  1. Ååh, men varför glömmer man alltid bort studiedagarna? Händer även här i Ljungsbro… Provade rabarberreceptet – toppengott, ska definitivt göras fler gånger! Hur går det med husletandet?

  2. hahaah! den här låten kom jag i håg sen jag var mindre, sjöng den jämt och nu när vi har fått en ella i huset har jag damma av den i gen och nynnar den med jämna mellanrum…och självklart diggar jag i denna version oxå…tack! för tipset =)

  3. haha tårarna rinner för kinderna av skrattet som fick min annan så surmulna måndagmorgon att vända tvärt. Guud vad jag känner igen mig särskilt vad gäller skoskydden och vad gäller den fina almanackan som kanske inte bara ska inhandlas glatt utan också verkligen skall användas. Hoppas ni får en härlig måndag med lite extra lyxledigt och att lilla A kan hitta någon annan att leka med än de på dagis.

  4. Hallojsan Mamman!Ja, ja, det är väl bara att skratta åt eländet? Andra men dock lika förvirrade upplevelser drabbar mig titt som tätt. Jag fattar bara inte hur jag skall bli när jag fyller 50 och där över. Tillvaron kommer sannolikt att vara fullständigt förvirrad och glömsk.Gillade förresten din vink till Kate Ryan. Hon har verkligen en förmåga att piffa upp “alla” gamla godingar på ett oerhört smakfullt sätt. “Poppade järnet” – gillar ditt uttryck! Nu skall jag sätta mig i bilen på väg mot Oslo och poppa järnet jag med ;)Lyssnade du på France Gall på den tiden då hon var het i musikvärlden? Det var flera fransyskor som var härliga att lyssna till då!Poppa vidare . . . / Peter :P

  5. Så skönt att höra att vi är fler förvirrade mammor! För mig går det i perioder – ibland har jag koll, men andra dagar så… :) Jag har vandrat ut från dagis mer en gång med de vackra blå skydden på fötterna! Man känner sig lika dum varje gång! ;) Jag poppar också Kate Ryan när jag får chansen! Blir alltid på bra humör av den låten!

  6. *hihi* Barn är kloka! ;)Förra veckan glömde jag bort en inskolningsdag i förskoleklassen! Jag höll på att skämmas ihjäl. Fy, jag brukar ha koll på allt, men inte då. Det var ett hårt slag att upptäcka att även jag är mänsklig.. ;)

  7. Ha..ha…o jag trodde det bara va jag som va “världens”bästa Pappa med super-koll…..skönt o veta att man inte är ensam…..jag tror jag skall låta Astrid lära mej ett o annat för hon verkar ha bra koll hon…*L*..Hälsa o krama familjen.Hörs till helgen…..M

  8. Alla: Åhh så skönt att höra att vi är fler som missar viktiga dagar! Igår när vi kom till dagis så kom det även fram att det varit fler mammor & pappor som tassat runt den tomma byggnaden. Anna: Vi ligger just nu i budgivning på ett annat hus, vi håller våra tummar hårt och på fredag bör vi veta om det blev hus eller flopp.Nilla: Hoppas att det rätt ut sig med allergimedicinen, det är en tuff tid just nu men vi hoppas att det vänder snart igen!Caroline: Det är en tuff tjej vi har här hemma. Och precis som du är inne på så har hon ett stort ordföråd, hon talar däremot inte helt rent än så snudd på allt hon säger just nu låter som en 5 åring going on 75 ;)Peters projekt: Absolut, visst hade jag den på vinyl! Tror till och med att den finns kvar någonstans. Instämmer, Kate hon kan sin sak när det gäller att damma av vintage 80 -tals låtar och få dem att åter skina. Hoppas att resan till Norge gick fint och att även du poppade järnet :)!Abbes pappa: Jamen eller hur ;)!Almon: Kan trösta dig med att det var en mamma igår som gjorde samma sak, inte jag dock för jag skapade mig full koll på DENNA vecka efter måndagens flopp! Det är ju det där med att man helt plötsligt är lite mänskligare ja ;)!Mange: Japp, lyssna och lär av lilla Astrid och det kommer att gå dig väl ;) Lyssna på mamman och hon säger: Ty du är icke alena! Absolut, vi höres till helgen!Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *