She´s back!

Leila BakarJag har skrivit så många inlägg om Leila att dessa skulle kunna fylla en helt egen kategori här på bloggen. Här kommer således ett till, men jag kan inte hjälpa det då jag tycker att hon är så bra. Leila är inspiratör ut i fingerspetsarna, man kan inte låta bli att dras med in i någon slags Jag-är-så-himla-duktig-på-att-baka-mood. Även Astrid och Johan tycker att programmen är underhållande, Astrid för att Leila är illsöt och Johan för att det är så kalorifyllda recept. På onsdag så drar Leila Bakar igång igen på TV4+ kl 21.00, detta vankas i premiäravsnittet:Leila bjuder på sina favorittårtor med en touche av det kontinentala. Det blir en bröllopstårta med inslag från USA, en engelsk redberry trifle cake och kinesiska lyckokakor från Kalifornien. Programmet besöker även sockerkonstnären Annette Hörnfeldt, som skapar sockerkonst som hon pryder tårtor med. Sockerkonst handlar om att hetta upp socker till en lagom hög temperatur så att man kan bearbeta och skulptera den. Under våren blir det 8 helt nya avsnitt som även denna gång är inspelade hos In my garden i Mariefred.Bild: Eget collage med bilder lånde från TV4+.

signature

13 comments

 1. Såg TV-reklamen där hon pratade om mörk choklad och hallon. Och bara den kombinationen får mig att vilja titta :)

 2. Men risk att vara tjatig, varför måste de lägga ALLT på onsdagar kl 21??? Inget rubbar mitt Greys!! ;)Mörk choklad o hallon förresten, my weddingcake :)//M

 3. Love Leila……..är glad över att hon är tillbaka i rutan. Man känner sig liksom så mysig när man har tittat på hennes program, full av bakinspiration och lust att färglägga allt i köket – byta ut rostfria bunkar mot rosa och turkosa kärl – jag tror att ni förstår den känslan:)

 4. Lovisa: Bättre kombo har jag svårt att tänka mig! :)

  Minks: Med lite tur (eller kanske otur) borde det vara sommarlov för Grey´s snart så att du kan njuta alla fina bakverk istället.

  Låter som en ljuvlig bröllopstårta det, sparar du en bit ? ;)

  Lissan: Tack, så glad jag blir att du gillar dem!

  Linnéas Skafferi: Så kul, Grattis till Tv4+. Gillar den kanalen skarpt!

  Cicci: Jamen eller hur! Känner precis igen den känslan, så mycket faktiskt att jag shoppade två stycken nya skålar på Maxi härom dagen och det innan serien ens rullat igång :)!

  Mitt i vitt: Jamen precis, dessa är helt nya det ska bli så mysigt att följa serien i vår!

  /B: Tror att det är samma som med Grey´s, Barnmorsorna går mot slutet av sin säsong så det löser sig nog finemang :)!

 5. Håller med er alla. Man blir helinspirerad och glad av henne. Gillar också din fina blogg. En sida helt i min smak, keep up the good work ;-)

 6. Åh det hade helt gått mig förbi… Leila är bara så himla gooo och visst får man lust att göra alla dessa smarriga kalloririka saker hemma efter att ha sett henne. Sen är ju inredning, bunkar, slevar ja allt så himla fint så hon inspirerar ju även till en del shopping och inredningsidéer iallafall här hemma hos oss.Ser fram emot Onsdag för då kommer jag att sitta spikad framför tvn i min reclinerfåtölj med en stor kopp gott te. Tror att jag kan få sambon att sitta bredvid för han föll för Leila när hon bakade i dec. Han bakade faktiskt Rocky roads alldeles själv till sitt fika på jobbet. *Jag blev mycket imponerad*:)Måste passa på att säja att din blogg är så himla fin och jag är nog inne varje dag. På jobbet börjar jag med att starta datorn och kolla in din sida och några till med en kopp kaffe på sidan. Då får jag en energikick och sen kan dagen börja.Kram och hoppas din dag blir jättebra.//Pilla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *