SatC [Hos Oprah]

SatC nyheterMed ca 27 dagar kvar till premiären så trappas reklamen upp ytterliggare ett snäpp. Ny filmposter, Fergies låt Labels or Love dyker upp lite här och där och så har SatC-tjejena samt Mr Big varit gäster hos Oprah. Programmet finns att se här!Shopping for labels, shopping for loveManolo and Louis, it’s all I’m thinking ofShopping for labels, shopping for loveManolo and Louis, it’s all I’m thinking ofI already know what my addiction isI be looking for labels, I ain’t looking for loveI shop for purses while I walk out the doorDon’t cry, buy a bag and then get over itAnd, I’m not concerned with all the politicsIt’s a lot of men I know I could find another one.Oftast blir jag eld och lågor så fort det kommer något litet nytt på SatC-fronten, men både filmpostern och Fergie låten känns lite si så där. Intervjun hos Oprah gillade jag dock skarpt! : )

signature

5 comments

  1. Nilla: Ja vi får ju vänta lite längre vi här i Sverige. Efter att jag sett Oprah är jag precis hur nyfiken som helst! :)Koselig: Nej visst är det något som inte stämmer där? Alltså, visst texten är ju klockren men soundet är inte SatC anser jag. (Hur nu det soundet är kan man fråga sig …)mia dh: Samma här, så fort jag får chansen så blir det biosalong med popcorn och massor av näsdukar att gråta ut i.

  2. Åh vad jag längtar!:) Antagligen kommer jag se den flera gånger eftersom (eller kanske bara för att det just är Sex And The City;) jag har hört rykten om att den inte släpps på dvd, men man vet aldrig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *