Bloggen 2 år!

Tävla om en box med favoriterDet går fort när man har roligt, det känns som jag nyss skrev inlägget om att jag bloggat i 1 år. Men idag är det 2 år som gäller och det vill jag givetvis fira med mina fina läsare! Jag har sagt det många gånger, men det är en sann ynnest att blogga för er. Tusen Tack för alla uppmuntrande kommentarer och glada tillrop som sätter guldkant på min tillvaro varje dag!För att fira lite extra en dag som denna har jag fyllt en box med mina personliga favoriter. 4 feelgoodfilmer som man kan se om och om igen. Boken Fashionista av Martina Bonnier, inte en bok jag följer slaviskt men den är ack så trevlig att bläddra i. Philosophy´s Amazing Grace, vore inte en box med mina favoriter utan denna. Sist men inte minst, te i lyxförpackning från Kusmi Tea. These are some of My favorite Things! : )För att vara med och tävla om boxen fylld med Mina favoriter så vill jag att Ni skickar ett mejl till helena@enmammasdag.com och berättar lite om vem du är. Jag är nämligen jättenyfiken på vilka ni är som besöker bloggen. Så kom igen nu, kända och okända läsare ta chansen och var med och tävla!En riktigt fin valborgsmässoafton önskar jag er alla!Kram Kram

signature

26 comments

 1. Oj Oj vilka fina prylar du handplockat. klart jag vart med & tävlat :-)Vi ska fira yngsta sonens 1 års dag så det blir härligt idag.Trevlig Helg!

 2. Tycker det är fantastiskt att du efter 2 års tid lyckas behålla din blogg lika intressant som början. Innehållet dalar aldrig utan det är alltid lika inspirerande och intressant att läsa och få ta del av dina tips och idéer. Ett stort grattis till dig Helena för du har i mina ögon lyckats med något som ingen av de andra bloggerskor jag följer har lyckats göra.Hoppas ni får en härlig Valborg!

 3. Hipp hipp grattis Helena….Jag måste erkänna att jag smyger in o läser din blogg flera ggr i veckan för att du skriver så roliga artiklar och om så roligasaker som även passar för killar….ha en trevlig helgafton o hälsaMan o dotter….!!

 4. Grattis! Du är en stor inspirationskälla och jag förvånas ständigt över hur lika smak vi har :-D Keep up the good work! Och självklart har jag skickat iväg ett mail nu när man har chans till så fina vinster :-)

 5. Stort G R A T T I S på 2-årsdagen!!!Verkligen en urfin blogg du har & vilken rolig tävling med superfina priser!!!Klart jag skickar dig ett mail :)Kram kram Jes ?

 6. Grattis till min favvoblogg! Du är väldigt inspirerande och håller intresset uppe!En sak som inspirerade mig var de där stolarna som du pratar om i inlägget nedan. Köpte två blå och idag vid lunchtid tittar jag ut i regnet och ser att färgen lossnat totalt på stolarna. Visst kanske man inte ska ha dem i regn och rusk en hel sommar men nog borde de tåla ett dygn med lite vatten?Får se hur “bra” Ellos är när man ska reklamera detta! Vill bara skicka en varning till alla andra som köpt stolarna!!

 7. Grattis Helena till din fina blogg! Jag försöker läsa lite då och då och blir lika imponerad varje gång! Go girl! Ha det bra så hörs vi!KramisAnna

 8. Grattis!!! Jag har kollat in många bloggar och gett upp efter ett tag, eftersom de inte lyckats hålla mig tillräckligt intresserad och nyfiken. Din håller måttet med råge! Du ligger överst på min favoritlista. Blir lika glad varje gång jag surfar in och ser att du lagt in ett nytt inlägg. Ha en fortsatt trevlig helg och lycka till de kommande (blogg)åren!

 9. STORT grattis från en trogen läsare av din blogg! Du är en av mina favoriter, det vet du nog, och jag hoppas att “Astrids mamma” aldrig lessnar vid sitt tangentbord!!:)Kram och tack för all inspiration du ger!

 10. Alla: Tack så mycket för alla fina kommentarer med glada tillrop, Ni är bäst!Kram

 11. Grattis till 2 års bloggen =)Den är helt underbar och du har fått höra det av flera, men vill säga det igen man tröttnar inte på att läsa den.Ha det gott kram

 12. Stort grattis på tvåårsdagen!!!! Lite sent som vanligt är jag ute :) brukar kolla din blogg dagligen men har varit utan dator i ngr dagar så därav denna sena gratulation. Givetvis vill man vara med och tävla om detta glammiga paket – ett paket som för mig ger samma vibbar som din blogg – dvs. lite glamour i vardagen. Jag inspireras av din blogg och jag skall väl erkänna att jag mer än en gång övertalat sambon att vi bara MÅSTE HA ngn av de produkter som du visar:) Är en pigg och alldeles för energisk nybliven tvåbarnsmamma – för energisk för plånboken alltså………………. så att få vinna ngt som förgyller vardagen vore väl alldeles fantastiskt!!!! Tusen tack för en SUPERblogg och jag hoppas att vi får hurra många år framöver. Kramar från Cicci

 13. Ojoj vad två år går fort det är väl märkligt att man kan bli så fäst vid något som man bara kan se/läsa elektroniskt, jag är fast vid din blogg och hoppas du orkar fortsätta i samma stil i många år framåt. Inspiration, glädje och njutning det är var din blogg ger mig. Det är verkligen lustfyllt att slå sig ner med datorn och smyga sig in hos dig och kolla läget, få ett middagstips eller bara njuta av de fina kollagen och härliga shoppingtips (för vad är väl kuligare än att shoppa lite fina grejer till hemmet, sig själv eller sin nära och kära).Stor kram och gratulationer till dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *