Snabba puckar …

Nigella Expressvar det förvisso i kockduellens kök också, men jag är inte nämnvärt ledsen över det faktum att Peder Lamm lämnat in handuken och Nigella nu tar över. I första avsnittet sververas följande turbomiddag:För de flesta är frågan vad man ska äta till middag en mardröm som man plågas med varje dag men Nigella Lawson har det hela under kontroll. Här bjuder hon på delikata recept för god mat som lagas i expressfart. Till familjemiddagen lagar hon en stek med sötpotatis och sockerärtor, en sallad med vattenkrasse och wasabidressing.Till en middag efter jobbet med vännerna fixar Nigella friterad bläckfisk med vitlöksmajonnäs. När Nigella bara ska laga middag till sig själva måste det gå snabbt och senapsmarinerade fläskkotletter med gnocchi går på ett kick att slänga ihop.I 13 nya avsnitt blir det snabbmat a´la Nigella, inte helt fel för vardagsmats inspirationen! : )Bild: Eget collage med bild från nigellalawson.com

signature

9 comments

  1. Åh! Det får jag inte missa!!Kockduellen var väl sådär… ändå tittade jag på alla avsnitt jag kunde..! :o)Men Nigella slår kockduellen med hästlängder!! Saknar Gordon Ramsey i rutan, med kitchen nightmairs (eller hur det stavas). Han är underbar!! För inte tala om Leila! I like!!

  2. Och jag önskar som vanligt att de kunde lägga programmen lite senare för det där är mitt i läggningen av liten gosse hemma!! //M

  3. Linnéas Skafferi: Sicken osis, men som sagt det är 12 avsnitt till och det finns massor på Youtube också!:)Villa Humlebo: Det var samma här, tyckte att kockduellen var lite mesigt men tittade i alla fall! :) Jag saknar också Gordon, går här hemma och hoppas att de ska köra Hells Kitchen i sommar igen på TV 3. Det är en favorit både hos mig och maken. Leila & Nigella, underbara! :)Minks: Jag håller med dig, ty jag minns hur det var! Nu går Astrid och lägger sig vid 8-snåret så vi brukar titta på matlagningsprogram tillsammans innan nattning, men som sagt jag minns hur det var när hon var mindre. Det var mycket som blev inspelat på den tiden, men det var svårt att hinna se ikapp.

  4. Ser att du gillar heminredning. Då kanske min site är något för dig? På anntherese.se kan du välja bland unika och annorlunda motiv att dekorera ditt hem med. Fototavlorna passar utmärkt som present eller till den som gillar heminredning och design! Jag säljer även mycket vackra vykort och inspirerande fotoböcker. Välkommen in på ett besök!

  5. Ellas Inspiration: Ja eller kika på det nya avsnittet ikväll! :)

    Det samma önskar jag dig!

    Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *