Nyfiken på …

Nyfiken på … AprilNy kategori här på bloggen, Nyfiken på! Tanken är att jag varje månad ska lista lite produkter och händelser som fångat min nyfikenhet lite extra. Detta är listan för april:1. Jag har länge varit i valet och kvalet om jag ska investera i en Bayswater, de är så rackarns dyra men å andra sidan så lär de hålla en evighet. Jag har inte heller under dessa år kommit fram till vilken färg jag skulle vilja ha. I väntan på klarhet så är jag nyfiken en Bayswater-nykelring, min kompis har en och de är ack så fina.2. 30 april har SatC filmen äntligen premiär, jag känner mig själv och vet att jag kommer att läsa varenda spooiler och Get Carried Away i förväg med varenda liten filmsnutt. Med andra ord 1 maj kommer jag att veta hur det hela slutat. Illa, jag vet! : )  (Jag blev lite ivrig här, 30 maj är det ju premiär så den första juni så vet man slutet … Längtar)3.  Denna lampa från House Doctor är ljuvligt söt, jag funderar på att låta den utgöra grunden för hallen som fortfarande inte är klar här hemma. Från Lexington till Shabby Chic, undrar om maken klarar det?4. Jag har några produkter från Margarita Bloom, men denna Fabulous Little Box of ….. Goodies väcker packeteringsnörden i mig. I boxen döljer sig inte mindre än 10 st små varianter ur MBs sortiment.5. This Works Turbo Balm, ja det säger väl allt? Klart jag vill testa!6. Martina Bonniers bok Fashionista släpps nu i april och denna beskivning i kombination med att den är vansinnigt snygg kan jag inte bli annat än nyfiken!7.  En cupcake får symbolisera Leilas nya bakbok, Piece of Cake. På tisdag släpps den så äntligen!8. Diskmedel från Cath Kidston, piggar den upp vid diskning tro? Illsöt är den i vilket fall.9. Plåster kan man inte få för många av, denna lilla plåtburk från Russinet är laddad med 24 plåster med ambulanser på.  Jag gillar dessa skarpt!10. Min mamma ska ut och resa snart och kommer då att passera ett Sephora, givetvis så har det listats Philosophy men jag är även nyfiken på denna scrub från Carol´s Daughter.11. Och så till sist kanske det jag är mest nyfiken på i april och det är att se om mitt nya olivträd kommer att överleva innan innan det är dax att flytta ut i trädgården. Tips på skötsel mottages tacksamt.Nu är det snart helg och storhandling och kalas står på agendan. Denna storhandling kan bli spännande eftersom jag ska ha två assisterer med mig, Astrid och min svärmor. Sist jag hade det så försvann de och när jag hittade dem igen så rullade Astrid potatis längs golvet och uppmande farmor att hämta dem, a´la fetch doggie fetch! Se upp stormarknaden, cirkusen är på G! : )Hoppas att ni alla får en finfin helg!Bild: Eget collage med bilder från ovan länkade företag.

signature

11 comments

  1. Vilken snygg nyckelring! Jag är otroligt svag för just nyckelringar och på Mulberry hade de många fina som jag vill lägga till min samling. Och sen Fashonista vill jag också ha i min bokhylla, Martina är lite av en favorit. Hoppas ni får en härlig helg!

  2. hej!Åh så mycket fint! De mestablir jag också nyfiken på :)Kan verkligen rekommendera dig en Bayswater! Jag har en som jag använder i ur och skur! Kommer aldrig att tröttna på den! det bästa av allt är att den bara blir snyggare med tiden. Jag har en i färgen Chocolate.Ha en bra helg och lycka till med storhandlingen :)Kram!

  3. Snyggt! Älskar den lampan, skulle passa finfint hos oss med :)Trevlig helg och tack för inspiration.

  4. Önskar dig en trevlig helg! Din blogg är helt fantastisk! Läste om din dotter och att hon inte gillade dagis. Det måste varit urjobbig! Tur att det löste sig. Så – trevlig helg!

  5. Jag köpte två meterhöga olivträd på Östermalmstorg för säkert två år sedan.Jag minns att jag tänkte: har jag tur överlever de någon månad (är inte så bra på att sköta växter…) Men, att jag glömmer vattna emellanåt är nog därför de idag står lika fina som den dagen då jag köpte dem på torget…Så, ett tips är att inte vattna hela tiden utan kanske en gång varannan vecka och då i badkaret med kallt vatten som sedan får droppa av innan de ställs ner i krukorna igen.Lycka till

  6. Ååh så härliga prylar! Kika gärna in i min blogg och kommentera vad du tycker är bra och dåligt.. Vill ha lite kritik ;)

  7. Vi har nästan inga blommor hemma. Men ett olivträd har vi. Och jag hoppas verkligen att det överlever! :) Så jag lyssnar på alla tips som du får!

  8. Alla: Tack så mycket för era fina kommentarer, roligt att ni gillade den nya kategorin! :)Caroline: Men så bra, Tack för tips! Känns som att jag kan ha en chans här då med andra ord, oftast är problemet åt andra hållet med en massa vattning som jag lyckas glömma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *