Upp & Hoppa!

Nya nummret av topphälsaMaten går fortfarande helt ok, men jag har slappat med motionen. Jag har ca 100 ursäkter som jag kan dra för mig själv och andra på en nanosekund för att slippa, i alla fall 5 dagar i veckan. Måndagar brukar gå fint, då är jag lite peppad efter helgen. Jag behöver således något jag kan göra hemma, något som fungerar även om det regnar och snöar ute. Svaret fanns i tidningen ToppHälsa som jag fick av Johan härom dagen. Tillsammans med tidningen så får man en dvd med Blossom, där man genom ett urenkelt upplägg kan komma iform. Om man som jag inte är i så bra shape så börjar man enkelt och jobbar sig upp till en tämligen hård nivå. Tipp topp enkelt och det enda som egentligen stoppar utförandet av detta är el-avbrott.  Med i tidningen fanns också ett schema för att få upp flåset och bli en joggare på 4 veckor, något att fundera på nu när vårvindarna drar in! : )Bild: Eget collage med bilder från have2have samt Tophälsa.

signature

8 comments

  1. Låter som nåt för mig. Inte ens elavbrott borde funka som svepskäl då, om jag kör på den bärbara datorn som batteri som räcker ett par timmar åtminstone ;-D

  2. Puh… nästan lite jobbigt att få det där tipset…. :) NU kan man ju inte skylla på nåt känns det som…. Bara att traska till affären och köpa tidningen, eller?

  3. Jag nappar direkt! Jag MÅSTE komma igång nu. Barnvagnspromenader i all ära, men det räcker inte. Och så är det just det där med att komma ut när det ruskar.

  4. Hej!Vilken härlig sida du har och du skriver så härligt! Hit kommer jag återkomma!!! Du gör en glad med dina inlägg!Jag länkar hit om det är ok för dig!Må gott och ha en härlig dag!Måste nog köpa den tidningen. Måste komma igång och träna så man känner sig frisk och kry! Beach 08 struntar jag i. Men alltid kul att se resultat på sig själv.Tack för tipset!//cissi

  5. Spenatmamman: Haha, det har du rätt i! Inga ursäkter med andra ord, bara att sätta igång! ;)Minks: Ja jag läste på deras sida att man fick beställa den om man man är prenumerant, hmm det var lite dålig service tycker jag! Hoppas att den dyker upp snart, så att även du får ropa JAAAAAA, när Blossom frågar: Är ni redo?Helena: Så söt du är, Tack för den fina orden i bloggen! :)KramStämningsfullt: Japp det är bara att traska till affären och börja kämpa! :)Moderna: Ja det är ju det som ofta ställer till det, man skyller på vädret. Men med denna blir det lite svårare med den saken, Så testa! :)Cicci: Så roligt Tack! Absolut får du länka, det är bara trevligt!Nja Beach 2008 är nog ingen direkt prio här heller, men om träning och bra kost leder till Beach 2009 så blir jag inte besviken! :)Jag håller med dig, alltid kul att se om det ger någon skillnad. Både runt midjan och med den där piggheten som man så gärna vill åt!Vamt lycka till!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *